FOTO: Zo blijft Kate Upton in vorm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is al een tijdje stil rondom Kate Upton. In coronatijd heeft het model weinig van zich laten horen. Maar dat betekent niet dat ze heeft stilgezeten. De prachtige Kate doet er alles aan om in vorm te blijven.

Supermodel Kate Upton blijft een van de mooiste vrouwen op de planeet. Maar om er goed uit te blijven zien, moet je hard aan de bak. Dat blijkt ook waar voor Kate, die er recent de bokshandschoenen bij heeft gehaald.

Lees ook: Jutta Leerdam laat nieuw pakje zien

The gloves are on

Kate slaat de coronafrustraties eens goed van haar af. Boxen is een geweldige manier om in shape te blijven. Als je er net zo goed uit wilt zien als Kate Upton lijkt boksen dus de juiste training voor jou. Nu is het hopen dat het echte boksen haar beter vergaat dan het aantrekken van de handschoen. Daar had Kate een beetje moeite mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...