Vrouwen De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

-

De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Helga van Leur

Om te beginnen wil ik iedereen het beste wensen voor 2015. Om dit nieuwe jaar eens goed te beginnen wil ik deze keer in de Mooie benen van… iets anders doen. Deze keer niet 1 dame in de spotlights maar een aantal dames: de Weervrouwen! Met veel lof wordt er op het Mokkels.nl-forum gesproken over de Nederlandse weervrouwen. Ik kan mensen daar geen ongelijk in geven.

Bij de NOS hebben we bijvoorbeeld Willemijn Hoebert. Deze schone van 36 jaar presenteert al weer bijna vier jaar het weer bij het NOS Journaal.
RTL heeft meerdere weervrouwen in dienst, waaronder de altijd charmante Helga van Leur (44). Zij werd in 1998 verkozen tot beste weervrouw van de wereld en in 2008, 2010 en 2012 werd ze verkozen tot Weervrouw van het jaar in Nederland. Naast haar kennis van het weer kan ze ook zeer goed dansen, getuige haar zege in Dancing with the Stars in 2007. Dat heeft hele mooie plaatsjes opgeleverd van haar mooie benen. Velen van ons zouden haar maar wat graag in de Playboy zien!

TIP: Jennifer Faber (33) werkt nu een jaar bij RTL. Een oud weerman, John Bernhard, is haar inspirator. Ze mag er zeker zijn met haar mooie benen.
Wie vinden jullie eigenlijk de lekkerste ‘weerbabe’ van dit moment?

Willemijn Hoebert

Helga van Leur

Jennifer Faber

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Sylvie Meis
Lilian Marijnissen
Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening