Vrouwen De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

-

De Mooie Benen Van… | Afl. 18 – Weervrouwen

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Helga van Leur

Om te beginnen wil ik iedereen het beste wensen voor 2015. Om dit nieuwe jaar eens goed te beginnen wil ik deze keer in de Mooie benen van… iets anders doen. Deze keer niet 1 dame in de spotlights maar een aantal dames: de Weervrouwen! Met veel lof wordt er op het Mokkels.nl-forum gesproken over de Nederlandse weervrouwen. Ik kan mensen daar geen ongelijk in geven.

Bij de NOS hebben we bijvoorbeeld Willemijn Hoebert. Deze schone van 36 jaar presenteert al weer bijna vier jaar het weer bij het NOS Journaal.
RTL heeft meerdere weervrouwen in dienst, waaronder de altijd charmante Helga van Leur (44). Zij werd in 1998 verkozen tot beste weervrouw van de wereld en in 2008, 2010 en 2012 werd ze verkozen tot Weervrouw van het jaar in Nederland. Naast haar kennis van het weer kan ze ook zeer goed dansen, getuige haar zege in Dancing with the Stars in 2007. Dat heeft hele mooie plaatsjes opgeleverd van haar mooie benen. Velen van ons zouden haar maar wat graag in de Playboy zien!

TIP: Jennifer Faber (33) werkt nu een jaar bij RTL. Een oud weerman, John Bernhard, is haar inspirator. Ze mag er zeker zijn met haar mooie benen.
Wie vinden jullie eigenlijk de lekkerste ‘weerbabe’ van dit moment?

Willemijn Hoebert

Helga van Leur

Jennifer Faber

Wat vond je van dit artikel?

Artikel delen:

Net binnen

Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Deze muzikale krullenbol is na acht jaar weer beschikbaar!

Deze Temptation Island-verleidsters hebben snode plannetjes

De 'gevaarlijkste' vrouwen van het eiland op een rijtje...

Meisjes van Plezier voor Andre Hazes

In plaats van De Zwakste Schakel gunt RTL André Hazes het ideale break-up-medicijn.