Vrouwen Chantal Janzen krijgt massage (BEELD)

Chantal Janzen krijgt massage (BEELD)

-

Chantal Janzen krijgt massage (BEELD)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ja, je leest het goed. Een van de meest begeerde mokkels van de Lage Landen krijgt een heuse billenmassage van haar stylist, Leco van Zadelhoff. Gelukkig is Chantal Janzen zeker de beroerdste niet en deelde ze het beeldmateriaal van deze massage op haar YouTube kanaal.

Billen in beeld

Dat Chantal Janzen inmiddels haar jaren als ‘dertiger’ voorbij is, steekt de blonde presentatrice niet onder stoelen of banken. En ja, zoals we allemaal wel weten gaat de boel op een gegeven moment een beetje hangen. Maar, als het aan Chantal ligt is dit – gelukkig voor ons – niet het geval! Nee sterker nog, Chantal wil het liefst voor altijd van de fontein der eeuwige jeugd blijven drinken. Aangezien je – volgens Chantal zelf – niet vroeg genoeg kan beginnen met voorzorgsmaatregelen, onderging ze een heuse bindweefselmassage.

Video: Billenmassage Chantal Janzen

https://youtu.be/lGaRKrUFB5c

We see you, Leco

Zoals je op de video – die je inmiddels waarschijnlijk aandachtig hebt bestudeerd – kunt zien, wordt de massage overgenomen door stylist Leco van Zadelhoff. Waar Chantals’ make-upgoeroe eerst zelf het leidend voorwerp was, nam hij halverwege de behandeling het heft in eigen hand. Geheel toevallig was dit nét op het moment dat de masseuse aan Chantals’ achterste begon. Maar ja, we kunnen het hem ook niet kwalijk nemen. Die van Chantal zouden Gerard Joling nog aan zijn geaardheid doen twijfelen…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening