Vrouwen Buitenlandse vrouwen Waar is Joss Stone gebleven?

Waar is Joss Stone gebleven?

-

Waar is Joss Stone gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wie herinnert zich de doorbraak van Joss Stone nog? De Britse zangeres veroverde de wereld met haar soulstem in 2004. Ondanks dat ze pas 32 is, loopt Joss dus al heel lang mee. Maar ook: ze is nog lang niet versleten. Wel is ze helaas een klein beetje uit beeld verdwenen. Daar komt nú verandering in!

Joss Stone was nog maar zestien toen ‘You Had Me’ op elk muziekstation op radio en tv (toen TMF en The Box nog een ding waren) grijsgedraaid werd. Een jong blond meisje met een volwassen soulstem en écht goede nummers – dat hadden we nog niet zo vaak gezien of gehoord.

Joss was iedereen voor

Wist je namelijk dat Joss Katy Perry vóór was met het ‘kissen’ van girls? Of dat ze niet alleen met mode, maar ook qua eetgedrag op haar tijd vooruit was? We gaan het voor het gemak niet eens hebben over die keer dat ze bijna ontvoerd en vermoord werd. En deze vrouw is pas 32? Dat gaat ooit een heel interessante biografie worden…

Lees ook: Katy Perry wordt MILF

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joss Stone (@jossstone) op

Sinds we haar kennen draagt Joss Stone een neuspiercing. Dat ringetje is een beetje haar handelsmerk geworden. Tegenwoordig loopt elk meisje met zo’n ding in de neus rond, maar Joss had ‘m al voor het hip was. Ook was ze de h-uidige vegetarische golf te snel af. Sterker nog, ze werd als vegetariër geboren: Joss heeft naar eigen zeggen nog nooit een dier gegeten. Haar toewijding werd beloond in 2005, toen ze zich een jaar lang ‘meest sexy vegetariër’ mocht noemen.

Joss Stone kissed a girl

Een jaartje voor Katy Perry wereldnieuws werd met haar spraakmakende ‘I kissed a girl’, hing Joss al aan de lippen van een vrouw. Ze deed dat echter in een Britse film die nooit uitgebracht is. Kussen met een vrouw deed ze daarna vaker, alleen wel buiten beeld. Het acteervirus bleef ook hangen bij Joss. Ze speelde in de drakenfilm Eragon, en de serie The Tudors. Toch bleef zingen haar brood. Al hebben we inmiddels járen niets meer van Joss gehoord.

Joss Stone snappers
Katy aapte Joss gewoon na, blijkt nu

Stiekeme wereldreiziger

Waar de rest van de wereld door ging met draaien, bleef Joss Stone hetzelfde. Die neuspiercing zit na 16 jaar nog steeds op dezelfde plek. Ze doet nu, net als toen, graag haar schoenen uit tijdens een optreden. Golfjes in haar lange blonde lokken? Nog steeds aanwezig. En waarom zou een artiest nieuwe hits nodig hebben als die oude tracks nog steeds zó lekker wegluisteren?

In de tussentijd ging Joss op een stiekeme wereldtour die vijf jaar duurde. Ze trad voor mini-publiekjes op in de vreemdste landen, maakte tussendoor nog een experimenteel reggae-album, en deed dat allemaal onder de radar. Dit alles klinkt als een soort voorzichtig pensioen. En dat is voor een artiest die zo jong begon helemaal geen slecht idee. Wie Joss niet uit het oog wil verliezen, zal daar zelf wat aan moeten doen. Een straf is dat gelukkig niet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joss Stone (@jossstone) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening