Vrouwen Buitenlandse vrouwen Romeo Berlusconi ruilt vrouwen als voetbalplaatjes

Romeo Berlusconi ruilt vrouwen als voetbalplaatjes

-

Romeo Berlusconi ruilt vrouwen als voetbalplaatjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Oh Silvio, jij kwajongen ook. Het ene moment sta je in het nieuws vanwege je Bunga Bunga feestjes, het volgende moment probeer je hardnekkig je belasting te ontduiken. Het zit je ook niet mee. Behalve als het op relaties aankomt. Er zijn namelijk genoeg vrouwen die met deze ondeugende opa het bed willen delen.

Dat Silvio Berlusconi, de voormalig premier van Italië, een beetje een ondeugend type was is al lang en breed bekend. Over zijn Bunga Bunga feestjes, waarbij vrouwen tot in de vroege uurtjes in strakke pakjes aan kwamen bij zijn villa, bestaan inmiddels geen geheimen meer. Ondanks, of misschien juist wel door, die sexuele misstapjes, had Silvio al jaren een relatie met Francesca Pascale. Maar zijn veel te jonge trophy wife van 34 heeft hij inmiddels ingeruild. Want ja: een oude troffee blinkt niet zo lekker. Tijd voor een nieuwe, jongere glanzende variant.

Ruilhandel

Silvio heeft een type: zijn vrouwen moeten blond, jong en enorm verliefd op Silvio Berlusconi zijn. Zijn vorige vrouw leerde hij kennen toen ze een fanclub voor hem had opgericht.

Silvio schoot daar meteen op af. Jarenlang waren de twee onafscheidelijk. Dat was niet zonder reden: Silvio heeft namelijk best wel een goede smaak en Francesca zal al de aandacht, macht en geld niet erg gevonden hebben. De Italiaanse Hugh Heffner genoot zo van zijn eigen bunny.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Francesca Pascale 🎈 (@francescapascaleofficial) op

Inwisselactie

Maar vrouwen zijn voor Silvio net een auto. Na een tijdje voelt het niet meer nieuw, is het toch tijd om wat te laten keuren, of wat deukjes te repareren en vaak zijn er dan al nieuwe, aantrekkelijke modellen op de markt.

Dus Silvio ruilde zijn oude vrouw in voor een nieuw lease model. En wat voor een. De jonge  Marta Fascina is een prachtige vrouw die niet op haar mondje gevallen is. Ze is politicus bij de partij van Silvio en blijft al jaren slapen om te helpen met ‘zakelijke bijeenkomsten’.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marta Fascina (@mf9milan) op

‘Zakelijke bijeenkomst’ is dan wel weer een nette manier om een flinke scharrelpartij te verwoorden. Maar ook is het erg ondoorzichtig. Als een kind dat een zeldzaam of bijzonder voetbalplaatje heeft gekocht laat Silvio trots zijn nieuwe vlam aan de paparazzi zien. Het is alleen wachten tot hij deze weer omruilt op het Italiaanse parllements-schoolplein.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marta Fascina (@mf9milan) op

Misschien wil Silvio zich weer een beetje jong voelen, of misschien denkt hij serieuzer genomen te worden met een mooie, strakke vrouw. Een ding is zeker. Zodra Marta ook maar een kraaienpootje begint te vertonen, zet Silvio haar op de stoep. Dan doet Silvio een nieuwe valm een ‘offer she can’t refuse’.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening