Vrouwen Buitenlandse vrouwen Megan Fox is weer single

Megan Fox is weer single

-

Megan Fox is weer single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Veel stellen zitten sinds de lockdown behoorlijk op elkaars lip. Het was dan ook wel te voorspellen dat de coronacrisis heel wat huwelijken de kop zou gaan kosten. Zo ook die van actrice Megan Fox.

Ja mannen, knijp jezelf nog maar eens. Die pijn is echt – je droomt dus niet. Megan Fox was altijd die droomvrouw die veel te vroeg van de markt gehaald werd. Na 10 jaar is ze weer beschikbaar!

Megan Fox is een lust voor het oog

Megan Fox, wie kent haar niet? De prachtige actrice met de inktzwarte lokken stal tenslotte het hart van heel (maar dan ook echt héél) veel mannen. Zo waren de dvd’s van de film Transformers niet om aan te slepen. Niet vanwege de autobots en de special effects natuurlijk. Nee, we hadden alleen oog voor ‘Mikaela Banes’. Om je geheugen even op te frissen: zo zag die dame er in de film uit.

Hoe ziet Megan Fox er vandaag de dag uit?

Oké, we hebben het beeld van een jonge Megan Fox weer fris in ons hoofd. Maar, hoe ziet de actrice er nu eigenlijk uit? We hebben sinds haar huwelijk met Brian Austin Green dan ook vrij weinig meer van haar gehoord. Gelukkig is Megan fan van Instagram en hebben we de kiekjes voor het uitzoeken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman
Nikki Herr

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening