Finse Premier (34) krijgt kritiek op ‘te gewaagde’ fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ze weten in Finland niet hoe lucky ze zijn! Als enige land ter wereld hebben ze een piepjonge dame als leider. Die ga je toch niet wegpesten om een paar ‘onschuldige’ foto’s? (Beeld: Instagram/Trendimag)

Finland verkoos vorig jaar een historisch jonge vrouw tot premier van het land. Slimme zet, in meerdere opzichten. Ze hebben er verstand van in Finland, zou je dus zeggen. Deze week bewezen ze het tegendeel door deze 34-jarige Sanna Marin door de mangel te halen om een fotoshoot waarin ze ‘veel te ver’ ging…

Lees ook: Mark Rutte tegen Feyenoord-fans: ‘bek houden’

Sanna Marin doet ‘gewaagde’ fotoshoot in Trendi

Dat de mooie Sanna Marin premier van een serieus land is mag natuurlijk niet betekenen dat ze zich ineens als een Angela Merkel gaat kleden of gedragen. Sanna is 34, en mag gezien worden. De Finse premier liet zich fotograferen voor Trendi, een lifestyle-magazine. Op één van de foto’s had ze niks aan onder een blazer. Totaal ongepast, volgens velen. Gelukkig waren er nog genoeg Finse vrouwen die via Instagram lieten zien hoe gewoon zo’n ‘gewaagde’ foto is. We hopen dat ze in Finland geleerd hebben van dit verhaal. Zo’n prachtige premier ga je toch niet wegpesten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trendi & Lily (@trendimag) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten