Vrouwen Buitenlandse vrouwen Eugenie Bouchard weer op date met gewone sterveling

Eugenie Bouchard weer op date met gewone sterveling

-

Eugenie Bouchard weer op date met gewone sterveling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Terwijl het in Nederland zelfs verschrikkelijk moeilijk blijkt om een boerin aan de haak te slaan, kan je in Canada met een beetje goodwill en een volle portemonnee ‘n jonge tennisprof met modellenlooks ‘aan de haak slaan’.

Tennisster Eugenie Bouchard is niet vies van dates met wildvreemden op het internet. Een paar jaar geleden ‘moest’ ze al eens een avondje uit met een stoutmoedige sterveling die op Twitter met haar had gewed dat de Super Bowl ondanks een fikse achterstand alsnog door de New England Patriots gewonnen zou worden. Dat gebeurde, en ‘Genie’ moest dus wel met hem op date.

Eugenie Bouchard is vrouw van haar woord

Iedereen dacht dat het net zo zou gaan als elke celebrity die op internet ‘uitgevraagd’ wordt, voor het eindgala van een middelbare school bijvoorbeeld. Toch bleek de date met Eugenie Bouchard een échte. Sterker nog, na die ‘weddenschapsdate’ kwam er een tweede, en een derde. De twee werden gespot op het strand, bij een basketbalwedstrijd – zou die lucky fan het onmogelijke gepresteerd hebben? Helaas, hij verdween uiteindelijk ineens van het toneel. Eugenie is op dit moment dus single, en absoluut ready to mingle.

(Lees verder na foto)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Weer op stap met vreemde

Eugenie had vorige maand getweet dat ze in deze tijd best naar een man snakt: “Ik klaag niet, maar ik geloof dat quarantaine veel leuker zou zijn met een vriendje.” Dorstige mannen uit alle windstreken kwamen haar DMs binnengegleden, maar niemand had nog de juiste strategie gevonden om de interesse van de blondine te wekken.

Toen ze afgelopen week met een vriendin live op Instagram ging, en een brutale kerel genaamd Bob gewoon geld bood voor een date, kwam de boel in beweging. Na een korte onderhandeling kon de jongen voor een donatie van zo’n 2400 dollar aan de gezondheidszorg. Bob beloofde zelfs 800 dollar extra als Eugenie tijdens de date een Brits accent op zou zetten. Ieder z’n fetisj…

Achteraan aansluiten

Als Bob het slim speelt hoeft hij voor die tweede date niet te betalen. Mocht hij het verknallen, staan er vermoedelijk genoeg andere kerels die zo hun hele bankrekening leegtrekken voor een kans bij Eugenie Bouchard. Da’s onverantwoord, maar ontzettend begrijpelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening