Vrouwen Buitenlandse vrouwen Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

-

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De ‘West-tapes’ houden de Verenigde Staten in hun greep. De rel rondom het ‘uitgelekte’ telefoongesprek tussen rapper Kanye West en Taylor Swift werd dankzij de uitspraken van Kim Kardashian nieuw leven ingeblazen. Omdat niemand een reet geeft om Kanye’s telefoongesprek: wie zou de battle tussen Kim Kardashian en Taylor Swift winnen?

Kim Kardashian

Kim Kardashian is misschien wel de eerste échte reality-ster. Deze dame is al jaren samen met de Amerikaanse rapper Kanye West en heeft zich dus onlangs bemoeid met een fittie tussen Taylor Swift en haar man Kanye.

Taylor Swift

De muziekwereld kan vandaag de dag niet meer zonder Taylor Swift. Sinds haar debuut weet deze dame al hoe ze iedereen kan verleiden met zoetsappige country-klanken die bol staan van haar wispelturige liefdesleven.

Carrière

Kim
Natuurlijk heeft Kim Kardashian een topcarrière. Als je door je leven te leiden en dit op camera vast te leggen miljoenen kunt verdienen, dan heb je het goed bekeken. Kim is echter niet de meest succesvolle Kardashian-zus: die eer is voor Kylie Jenner.
Taylor
Taylor Swift scoort hit na hit. Elke noot die Taylor zingt, lijkt in een platina plaat te veranderen. Aangezien haar liefdesleven nog steeds zo chaotisch is als een aantal jaar geleden, kunnen we verwachten dat de hitmachine nog wel even door blijft tuffen.

Partner

Kim
Kim Kardashian heeft het op het relationele vlak een stuk beter bekeken dan Taylor. Ten minste: als je vanuit het romantische perspectief kijkt. Kanye West heeft natuurlijk zijn grillen – wel of geen toestemming hebben om iemand een bitch te noemen in een nummer bijvoorbeeld – maar elk album dat hij uitbrengt, zorgt voor genoeg cashflow.
Taylor
Het liefdesleven van Taylor Swift loopt als een rode draad door haar muziek. Daardoor is Taylor Swift een beetje als een vrouwelijke versie van The Script: ja, ze heeft een boel kloterelaties achter de rug, maar zonder die kloterelaties komt er ook geen muziek. Taylor faalt in de liefde, maar dat kan zomaar met een reden zijn.

Publieke opinie

Kim
Wanneer je Kim Kardashian zoekt op Google, dan komen haar sekstapes al snel naar boven. Daarmee is eigenlijk al genoeg gezegd over de publiek opinie over C*m, uh, Kim K.: verder dan haar uiterlijk komen we vaak niet. En ja: mythische heuvels zijn al eeuwen mateloos populair. Zelfs in tijden dat plastic eigenlijk in de ban gedaan moet worden.
Taylor
Als je een headline met ‘Taylor Swift’ in het nieuws ziet, dan denk je twee dingen: door wie is ze nu weer gedumpt of wat heeft ze nu weer geroepen? Deze twee kernkwaliteiten zijn voor een superster die letterlijk leeft van publiciteit enorm goede eigenschappen. Maar of ze haar een prettig mens maken…

Forumpagina

Kim
Kim Kardashian is mateloos populair op het forum. Haar foto’s worden veel bekeken, helemaal voor een dame die geen Nederlandse connectie heeft. Met dik 200 pagina’s aan forumtopic is Kim Kardashin zelfs één van de meest populaire vrouwen op het Mannenzakenforum.
Taylor
Taylor Swift is een degelijke subtopper op het Mannenzakenforum. Met tachtig pagina’s aan oogsnacks doet ze het dus zeker niet slecht, maar niet beter dan Queen Kim. Misschien is het forum het enige punt waarop Taylor haar ‘fittie-partner’ écht voorrang moet geven.

 

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

  • Taylor Swift (75%)
  • Kim Kardashian (25%)

Totaal aantal stemmers: 581

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening