Vrouwen Buitenlandse vrouwen Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

-

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De ‘West-tapes’ houden de Verenigde Staten in hun greep. De rel rondom het ‘uitgelekte’ telefoongesprek tussen rapper Kanye West en Taylor Swift werd dankzij de uitspraken van Kim Kardashian nieuw leven ingeblazen. Omdat niemand een reet geeft om Kanye’s telefoongesprek: wie zou de battle tussen Kim Kardashian en Taylor Swift winnen?

Kim Kardashian

Kim Kardashian is misschien wel de eerste échte reality-ster. Deze dame is al jaren samen met de Amerikaanse rapper Kanye West en heeft zich dus onlangs bemoeid met een fittie tussen Taylor Swift en haar man Kanye.

Taylor Swift

De muziekwereld kan vandaag de dag niet meer zonder Taylor Swift. Sinds haar debuut weet deze dame al hoe ze iedereen kan verleiden met zoetsappige country-klanken die bol staan van haar wispelturige liefdesleven.

Carrière

Kim
Natuurlijk heeft Kim Kardashian een topcarrière. Als je door je leven te leiden en dit op camera vast te leggen miljoenen kunt verdienen, dan heb je het goed bekeken. Kim is echter niet de meest succesvolle Kardashian-zus: die eer is voor Kylie Jenner.
Taylor
Taylor Swift scoort hit na hit. Elke noot die Taylor zingt, lijkt in een platina plaat te veranderen. Aangezien haar liefdesleven nog steeds zo chaotisch is als een aantal jaar geleden, kunnen we verwachten dat de hitmachine nog wel even door blijft tuffen.

Partner

Kim
Kim Kardashian heeft het op het relationele vlak een stuk beter bekeken dan Taylor. Ten minste: als je vanuit het romantische perspectief kijkt. Kanye West heeft natuurlijk zijn grillen – wel of geen toestemming hebben om iemand een bitch te noemen in een nummer bijvoorbeeld – maar elk album dat hij uitbrengt, zorgt voor genoeg cashflow.
Taylor
Het liefdesleven van Taylor Swift loopt als een rode draad door haar muziek. Daardoor is Taylor Swift een beetje als een vrouwelijke versie van The Script: ja, ze heeft een boel kloterelaties achter de rug, maar zonder die kloterelaties komt er ook geen muziek. Taylor faalt in de liefde, maar dat kan zomaar met een reden zijn.

Publieke opinie

Kim
Wanneer je Kim Kardashian zoekt op Google, dan komen haar sekstapes al snel naar boven. Daarmee is eigenlijk al genoeg gezegd over de publiek opinie over C*m, uh, Kim K.: verder dan haar uiterlijk komen we vaak niet. En ja: mythische heuvels zijn al eeuwen mateloos populair. Zelfs in tijden dat plastic eigenlijk in de ban gedaan moet worden.
Taylor
Als je een headline met ‘Taylor Swift’ in het nieuws ziet, dan denk je twee dingen: door wie is ze nu weer gedumpt of wat heeft ze nu weer geroepen? Deze twee kernkwaliteiten zijn voor een superster die letterlijk leeft van publiciteit enorm goede eigenschappen. Maar of ze haar een prettig mens maken…

Forumpagina

Kim
Kim Kardashian is mateloos populair op het forum. Haar foto’s worden veel bekeken, helemaal voor een dame die geen Nederlandse connectie heeft. Met dik 200 pagina’s aan forumtopic is Kim Kardashin zelfs één van de meest populaire vrouwen op het Mannenzakenforum.
Taylor
Taylor Swift is een degelijke subtopper op het Mannenzakenforum. Met tachtig pagina’s aan oogsnacks doet ze het dus zeker niet slecht, maar niet beter dan Queen Kim. Misschien is het forum het enige punt waarop Taylor haar ‘fittie-partner’ écht voorrang moet geven.

 

Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

  • Taylor Swift (75%)
  • Kim Kardashian (25%)

Totaal aantal stemmers: 581

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening