ZIEN: De gewaagde printjes van Britt Scholte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Januari is altijd een beetje een sombere maand. Het is koud, pas laat licht en iedereen baalt van hun goede voornemens die nu al mislukken. Gelukkig is daar Britt Scholte, die ons met haar kleurrijke printjes weer een beetje vrolijk maakt.

Britt Scholte werd natuurlijk bekend van de serie Brugklas. Al was die serie heel snel van de buis gehaald, als ze daar ook dit soort outfits had gedragen. Britt brengt een beetje van die zomer warmte terug die we allemaal missen op het moment. De voormalig GTST ster poseert met blote voetjes voor de camera. Hoe ze het niet koud heeft op blote voeten blijft wel een mysterie.

Lees ook: Britt Scholte heeft het koud zonder broek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Klein maar fijn

Hoewel de outfit van Britt er natuurlijk geweldig uitziet, dweilt ze wel de vloer met haar broekspijpen. En dat weet Britt maar als te goed. In haar post geeft ze graag aandacht aan alle kleine mensen die elke dag met dit probleem te maken hebben. Gelukkig weerhouden de lange broekspijpen Britt er niet van om dit soort pakjes aan te blijven trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.