Vrouwen BZV-Rimke 'zoekt' nieuwe vlam

BZV-Rimke ‘zoekt’ nieuwe vlam

-

BZV-Rimke ‘zoekt’ nieuwe vlam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Boer Zoekt Vrouw

En lijkt die al te hebben gevonden in een zanger van eigen bodem…

De vonk tussen Boer Zoekt Vrouw-kandidate Rimke (tweede van rechts op foto) en boer Tom sloeg wel over, maar was geen lang leven bestendig. Tom is er inmiddels vandoor met een ander, Rimke zit nog steeds moederziel alleen thuis in ‘haar’ Friesland. En wat doe je dan? Online de mannen voor je winnen natuurlijk!

Ze vermaakt zich uitstekend met de Friese zanger Jelle B., die haar in de Friese cover van Kenny B’s ‘Parijs’ voor zich probeert te winnen. Praat Mar Frysk Mei My lijkt goed aan te slaan bij Rimke, die zelfs het haar van de zanger onder handen mag nemen. Zou jij het wel weten met deze Friese boerin?


Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Rondje Forum: Puck Moonen en Dee van der Zeeuw in het rood

Ze zijn er weer: de mooiste nieuwe foto's op een presenteerblaadje! Puck Moonen, Dee van der Zeeuw, Anna Nooshin en EliZe sprongen er deze keer écht uit. Check ze snel!

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Geef je mening