Vrouwen Bella Hadid heeft een gulden snede

Bella Hadid heeft een gulden snede

-

Bella Hadid heeft een gulden snede

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Bella Hadid gulden snede

Hou maar op met discussiëren. Bella Hadid is de mooiste vrouw ter wereld. Althans als je een of andere chirurg mag geloven. Hij gebruikte daarbij oude Griekse wiskunde en computermodellen om dat uit te rekenen. En dan is het waar.

Oude Griekse wiskunde

Chirurg Julian de Silva gebruikte computer mapping technieken en combineerde dat met de gulden snede om te bepalen dat Bella’s gelaat de mooiste is. Per De Silva’s modellen zijn de ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin, kaak en gezichtsvorm van Hadid de meest ideale dimensies voor schoonheid. Volgens hem is haar gezicht 94,35% nauwkeurig voor de gulden snede. ‘Wat is de gulden snede?’ Hoor ik je vragen. Nou, dat is een wiskundige formule die een ‘intrinsieke schoonheid’ bezit en dat is natuurlijk ook toe te passen op de mensheid. Dus is je gezicht symmetrisch volgens de wetten van deze eeuwenoude Griekse wiskunde, dan ben je aantrekkelijk. Wiskunde liegt immers niet. Nu dokter Da Silva dit zo belangeloos uitgerekend heeft, zullen er wel deuren voor haar geopend worden. Hiervoor had niemand namelijk door hoe knap ze was.

Best of the rest

Hadid staat overigens niet alleen. Dicht achter haar bevindt zich Beyoncé met een score van 92,4% perfectie. Amber Heard volgde als derde, Ariana Grande kwam vierde en Taylor Swift was vijfde. Deze dames kunnen rustig slapen nu hun schoonheid wiskundig is uitgerekend.

Uit goed hout gesneden

Overigens ging de chirurg alleen uit van het gezicht van deze dames. Andere lichaamsdelen hebben vast meer een hands on benadering nodig. Wij melden ons dan in ieder geval aan als vrijwilliger. Zo kunnen wij zelf bepalen of Bella Hadid wel een gulden snede heeft.

Rainbow Brite 80S GIF - Find & Share on GIPHY

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening