Vrouwen Nederlandse Vrouwen Anna Nooshin is mooiste influencer

Anna Nooshin is mooiste influencer

-

Anna Nooshin is mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We zijn precies op tijd met dit steuntje in de rug voor Anna Nooshin. De hele (media)wereld valt op dit moment over haar heen omdat haar NPO3-programma Mooier wordt het niet compleet geflopt is. Als influencer staat ze eenzaam aan de top. Dat geldt ook voor onze poll.

Want om nou te zeggen dat Monica Geuze (23,5%), Britt Dekker (15,2%), Nienke(7,6%) en Negin Mirsalehi (7,2%) lelijke eendjes zijn… dát gaat ons te ver. Laten we het er gewoon op houden dat ze iets minder invloed onder hun shirtje hebben zitten dan Anna…

Was er maar een manier om haar ruim 900.000 Instagramvolgers te influencen om naar haar nieuwe onderzoeksprogrammaatje te kijken. Helaas komt ze niet verder dan 62.000 kijkers. Gelukkig is presenteren en programmamaken niet Anna’s core business. Dat is het influencen zelf. En daar is ze nog steeds de allerbeste in. En de allermooiste. DeInfluencer50 zette haar op 1, maar ook jullie hebben in onze ‘Mooiste Influencer‘-poll overtuigend gekozen voor deze Iraanse schone.

Anna staat bovenaan

In het bijna verzadigde Nederlandse influencerlandschap staat Anna Nooshin al jaren aan de top. Ze jongleert met een Instagramkanaal, een modellencarrière, influencer-dealtjes en presentatieklussen en laat zelden een balletje vallen. Toch is dat niet waar onze verkiezing om draaide. Wij lieten jullie kijken naar een heel simpel gegeven. Iets wat stiekem zéér sterk in verhouding staat met het aantal volgers (=succes) van een influencer. Het uiterlijk. In de laatste aflevering van Mooier wordt het niet onderzocht Anna toevallig of een knap uiterlijk invloed heeft op je carrière. Eén blik op haar aantal volgers was alle research die ze nodig had.

Mooier dan Anna wordt ‘t niet

Nu we na dat sterke staaltje onderzoeksjournalistiek kunnen concluderen dat de regel ‘mooi = succes’ vaak opgaat in de (influencer)wereld, is het helemaal niet zo gek dat Anna bovenaan beide lijstjes staat. Anna is echter zeker niet de enige mooie vrouw in social medialand. Daarom is het best een prestatie dat ze met 46,5% van de stemmen haar influencende concullega’s voorblijft.

Want om nou te zeggen dat Monica Geuze (23,5%), Britt Dekker (15,2%), Nienke(7,6%) en Negin Mirsalehi (7,2%) lelijke eendjes zijn… dát gaat ons te ver. Laten we het er gewoon op houden dat ze iets minder invloed onder hun shirtje hebben zitten dan Anna…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene
Evita Mac-nack

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening