Anna Nooshin is mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We zijn precies op tijd met dit steuntje in de rug voor Anna Nooshin. De hele (media)wereld valt op dit moment over haar heen omdat haar NPO3-programma Mooier wordt het niet compleet geflopt is. Als influencer staat ze eenzaam aan de top. Dat geldt ook voor onze poll.

Want om nou te zeggen dat Monica Geuze (23,5%), Britt Dekker (15,2%), Nienke(7,6%) en Negin Mirsalehi (7,2%) lelijke eendjes zijn… dát gaat ons te ver. Laten we het er gewoon op houden dat ze iets minder invloed onder hun shirtje hebben zitten dan Anna…

Was er maar een manier om haar ruim 900.000 Instagramvolgers te influencen om naar haar nieuwe onderzoeksprogrammaatje te kijken. Helaas komt ze niet verder dan 62.000 kijkers. Gelukkig is presenteren en programmamaken niet Anna’s core business. Dat is het influencen zelf. En daar is ze nog steeds de allerbeste in. En de allermooiste. DeInfluencer50 zette haar op 1, maar ook jullie hebben in onze ‘Mooiste Influencer‘-poll overtuigend gekozen voor deze Iraanse schone.

Anna staat bovenaan

In het bijna verzadigde Nederlandse influencerlandschap staat Anna Nooshin al jaren aan de top. Ze jongleert met een Instagramkanaal, een modellencarrière, influencer-dealtjes en presentatieklussen en laat zelden een balletje vallen. Toch is dat niet waar onze verkiezing om draaide. Wij lieten jullie kijken naar een heel simpel gegeven. Iets wat stiekem zéér sterk in verhouding staat met het aantal volgers (=succes) van een influencer. Het uiterlijk. In de laatste aflevering van Mooier wordt het niet onderzocht Anna toevallig of een knap uiterlijk invloed heeft op je carrière. Eén blik op haar aantal volgers was alle research die ze nodig had.

Mooier dan Anna wordt ’t niet

Nu we na dat sterke staaltje onderzoeksjournalistiek kunnen concluderen dat de regel ‘mooi = succes’ vaak opgaat in de (influencer)wereld, is het helemaal niet zo gek dat Anna bovenaan beide lijstjes staat. Anna is echter zeker niet de enige mooie vrouw in social medialand. Daarom is het best een prestatie dat ze met 46,5% van de stemmen haar influencende concullega’s voorblijft.

Want om nou te zeggen dat Monica Geuze (23,5%), Britt Dekker (15,2%), Nienke(7,6%) en Negin Mirsalehi (7,2%) lelijke eendjes zijn… dát gaat ons te ver. Laten we het er gewoon op houden dat ze iets minder invloed onder hun shirtje hebben zitten dan Anna…

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!

Gerelateerde berichten