Yvon Jaspers mag best op stap met Milou Rietjens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Yvon Jaspers gaat op tour door Europa. En dat doet ze niet alleen, maar samen met een aantal Boer zoekt Vrouw-stellen. In een gezellige camper reist het gezelschap door verschillende Europese landen. En hoewel niet alle leuke boeren de selectie gehaald hebben, is er nog genoeg moois om van te genieten in Onze boerderij in Europa.

Van een paar duizend Deense schapen tot het melken van koeien in de Alpen, de boeren en hun partners gaan heel wat mee maken. Yvon Jaspers hoopt samen met de boeren een mooi beeld te schetsen van het boerenbestaan in het buitenland. Zo kunnen ze door heel Europa inspiratie en ervaring opdoen. Bij Yvon speelt die wens al een tijdje en de boeren zullen het ook niet erg gevonden hebben om een paar weken gratis door Europa te mogen reizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Boerin Milou is aan wat anders toe

Een van aspirant boerinnen die best wel eens langs mag komen in het programma is boerin Milou. De voormalige vlam van boer Bastiaan, de prachtige Milou Rietjens, is namelijk wel weer toe aan wat anders. Eind vorig jaar werd bekend dat het stel een einde aan de relatie had gezet. Als reactie maakte Milou gelijk ook een einde aan haar lange lokken en nam ze drastisch een nieuw kapseltje om het te verwerken. Hoe je het ooit met Milou uit kan maken is nog steeds een raadsel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Ook ging de voormalig boerin terug naar haar familie in Limburg. Dat klinkt best als een mooie eerste stop voor de boerenbus om langs te komen. Met Milou op sleeptouw valt er straks tenminste nog het een en ander te beleven in Europa. En wie weet komt de blondine dan misschien eindelijk de boer van haar dromen tegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Annemiek gepasseerd door de boerenbus

Een andere oude bekende die best wel mee had gemogen met de bus, is boerin Annemiek. Miljoenen kijkers zagen hoe de liefde aan haar neus voorbij ging in Boer Zoekt Vrouw. Annemiek twijfelde heel even zelfs of ze wel een man in haar leven wilde. Na het programma kreeg ze een berichtje van ene Charlie en de twee konden het geweldig met elkaar vinden. Helaas is er eind vorig jaar ook aan die relatie een einde gekomen. Annemiek is dus klaar voor een nieuw avontuur in haar leven. Wellicht had de boerenbus bij haar voor de deur even moeten stoppen. Voor volgend seizoen is het misschien wel leuk om alle single vrouwen van Boer Zoekt Vrouw op een reis door Europa te sturen. Dat doet waarschijnlijk wonderen voor de kijkcijfers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek)

De eerste beelden

Vanaf donderdag 11 maart valt het programma onder leiding van boerinnen presentatrice Yvon Jaspers, eindelijk te bekijken. Maar voor wie er een voorproefje wilt, kan hieronder al de trailer van het programma zien. Zo kan je de eerste reacties zien van de Hollandse boeren in het buitenland en een beetje een gevoel krijgen van wat de serie allemaal voor moois gaat brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.