Yvon Jaspers kondigt tóch nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De Nederlandse boeren-datingshow gepresenteerd door Yvon Jaspers krijgt toch een vervolg! Tijdens de eenmalige BZV-baby-uitzending maakt Yvon bekend dat er al gewerkt wordt aan het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw 2021

Eerder werd aangekondigd dat er geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw zou komen. Het grootste obstakel hierin zou de 1,5 meter regel zijn: “Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt Vrouw hopen te bereiken”. Het zag er niet naar uit dat er dit jaar verandering in zou komen. Vlak voor het eind van de BZV-special van afgelopen zondag kwam Yvon Jaspers met een verrassende boodschap. “Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt en daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al.” Met deze uitspraak bevestigt de presentatrice dat het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw, nog dit jaar gaat plaatsvinden! Wanneer precies, dat houdt ze nog even geheim. Wel heeft Yvon alle vrijgezelle boeren en boerinnen van Nederland al opgeroepen op om zich op te geven voor het programma. Heeft Milou misschien nog een zus?

Lees ook: VIDEO: Milou van Boer Zoekt Vrouw danst op reggaeton

Het kijkcijferkanon van de KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw is sinds al 2004 een van de kijkcijferkanonnen van de NPO. Met Yvon Jaspers aan het roer verbreekt het programma nog steeds alle records! Je vraagt je natuurlijk af, zijn er grenzen aan het succes van het KRO-programma Boer zoekt vrouw? In 2011 waren de kijkcijfers torenhoog, één aflevering is zelfs door 5,1 miljoen mensen bekeken! Het einde van de populariteit van het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw lijkt nog niet in zicht. Iedere aflevering van het laatste seizoen werd door zo’n drie miljoen mensen bekeken. De special van Yvon Jaspers over de negentig baby’s die zijn voortgekomen uit het datingprogramma keken ‘slechts’ 1,7 miljoen mensen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.