Yvon Jaspers bereidt zich jodelend voor op nieuw seizoen BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In het programma ‘Onze boerderij in Europa’ trekt Yvon Jaspers met een aantal Boer zoekt Vrouw-stellen per camper door Europese landen. Voor de nieuwste aflevering worden er koeien gemolken in Zwitserland. Yvon heeft er duidelijk zin in: jodelend toert ze door ze Alpen. Als dat geen goede voorbereiding is op het aankomende BZV-seizoen…

Jodelende Yvon melkt koeien in Zwitserland

Het succes voor de Boer zoekt Vrouw-presentatrice houdt maar niet op, ook deze spin-off van het kijkcijferkanon gaat er in als koek bij de kijker. Deze keer gaan Boer Martin en Wilma in Zwitserland op stap met de Nederlandse Vivianne. Zij verliet 25 jaar geleden het Limburgse land en melkt nu koeien op haar eigen alp. De stemming zit er in ieder geval goed in. Onderweg met de camper begint Yvon vol enthousiasme te jodelen. De presentatrice heeft gelukkig genoeg zelfspot en schrijft op Instagram: “Sorry voor deze takke herrie op deze rustige ochtend.”

Lees ook: VIDEO: Milou van Boer Zoekt Vrouw danst op reggaeton

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

In een BZV-special kwam Yvon Jaspers onlangs met een verrassende boodschap: er komt tóch een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De opnames voor het nieuwe seizoen beginnen zelfs dit jaar nog! De presentatrice roept alvast alle boeren en boerinnen op om zich op te geven. “Dus, zit jij nou in je eentje op de bank, vrijgezel te wezen? Ben je boer of boerin? Ga dan nu naar onze website en geef je op. En wie weet sta ik binnenkort wel bij jou op het erf.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.