Vermaak TV / Series YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van...

YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

-

YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum kunnen we deel twee van seizoen 8 van de mega-populaire serie op Netlfix kijken!

We moesten er lang op wachten, maar het is zover! De release datum van de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix is eindelijk bekend gemaakt.

Suits seizoen 8 in januari 2021

Houd 23 januari 2021 maar vrij in je agenda! Vanaf die datum staat namelijk het tweede deel van Suits seizoen 8 online. Dat betekent dat we dus 6 afleveringen lang kunnen kijken naar Donna, Harvey en Lewis.

 

Suits seizoen 9 komt er ook nog aan

En we hebben nog meer goed nieuws! Na seizoen 8 is er namelijk nog één extra seizoen van de serie gemaakt. Wanneer Suits seizoen 9 op Netflix staat weten we nog niet, maar dat ook dit seizoen weer op Netlfix te bekijken zal zijn staat in ieder geval vast!

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van Suits seizoen 8? Harvey Specter geeft je geheugen hieronder even een opfrisbeurt!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr
Nochtli Peralta Alvarez

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening