YES: Vanaf deze datum staan de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum kunnen we deel twee van seizoen 8 van de mega-populaire serie op Netlfix kijken!

We moesten er lang op wachten, maar het is zover! De release datum van de nieuwe afleveringen van Suits op Netflix is eindelijk bekend gemaakt.

Suits seizoen 8 in januari 2021

Houd 23 januari 2021 maar vrij in je agenda! Vanaf die datum staat namelijk het tweede deel van Suits seizoen 8 online. Dat betekent dat we dus 6 afleveringen lang kunnen kijken naar Donna, Harvey en Lewis.

 

Suits seizoen 9 komt er ook nog aan

En we hebben nog meer goed nieuws! Na seizoen 8 is er namelijk nog één extra seizoen van de serie gemaakt. Wanneer Suits seizoen 9 op Netflix staat weten we nog niet, maar dat ook dit seizoen weer op Netlfix te bekijken zal zijn staat in ieder geval vast!

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van Suits seizoen 8? Harvey Specter geeft je geheugen hieronder even een opfrisbeurt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?