Wie is toch de barvrouw bij Formule 1 Café op Ziggo Sport?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bij Formule 1 Café op Ziggo Sport hebben ze goed naar Veronica Inside gekeken. Kantinepraat, kroegsetting en natuurlijk een leuke barvrouw!

Ze worden elke aflevering aan het begin keurig voorgesteld, maar toch kennen we haar nog steeds niet: de barvrouw van Formule 1 Café. Het is knap lastig om de glazenpoetsende dame achter de bar in de gaten te houden. Zoila, Claire, Maxime, Britt en Demi worden namelijk sneller gewisseld dan een set banden in de pitsstraat! Nu het F1-seizoen weer op het punt van beginnen staat, gaat het Formule 1 Café van Ziggo Sport ook weer open. Welke barvrouw kunnen we dit seizoen gaan bewonderen?

Lees ook: Even voorstellen: de blondine achter de bar bij VI

Zoila is barvrouw Formule 1 Café

Voor de winterstop hadden we eindelijk eens wat meer tijd om gewend te raken aan één gezicht achter de bar van de talkshow. Barvrouw Zoila mocht wekenlang als barvrouw in het Formule 1 Café langskomen. Ze beantwoordde haar introductie elke week met een bescheiden glimlach. Moeilijke naam, moeilijk mooie dame! Ze heet voluit Zoila Sánchez Contreras en studeert in Amsterdam.

Formule 1 cafe barvrouw zoila

Zoila kwam net als haar collega’s in de talkshow terecht via biersponsor Heineken. Bij hen deelde ze jarenlang professioneel biertjes uit op allerlei evenementen. DeelDE. De brunette is volgens haar LinkedIn namelijk begin 2021 gestopt als ‘ambassador’ van het biermerk. Betekent dit dat we wéér aan een nieuw gezicht moeten wennen dit seizoen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zoila (@zoilacoraly)

Barvrouw Formule 1 Café is Heineken-meisje

Presentator Rob Kamphues begint elke aflevering van Formule 1 Café met het introduceren van zijn gasten. Ál zijn gasten. Hoewel de talkshow in opzet veel op Veronica Inside lijkt, kan Wilfred Genee op dat vlak nog wat leren van zijn kale collega. Rob vergeet namelijk nooit de veel te stille kracht achter de bar even een moment in de spotlights te geven. “De biertjes worden vanavond getapt door…” Ja, wie eigenlijk? We hebben al veel leuke dames voorbij zien komen in de achtergrond, maar geen van hen mag lang genoeg blijven om een onuitwisbare indruk te maken. De meiden komen uit de stal van Heineken en het biermerk heeft duidelijk een goedgevulde kaartenbak vol biertappende talentjes!

Lees ook: Zien: welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Meer barvrouwen dan je kan tellen

Zijn we al die andere dames vergeten? Natuurlijk niet! We hebben hun namen allemaal onthouden. Voor Zoila stelde Rob Kamphues ons namelijk wekelijks voor aan de net zo charmante Demi Boekelman, Maxime Kosterman, Claire van Leeuwen en Britt Doorn. Allen professioneel hostess bij Heineken. Niet alleen de kijker, maar ook Rob en zijn sidekick Van Gameren genieten wekelijks met volle teugen (maar met mate) van hun aanwezigheid. Proost!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob Kamphues (@robkamphuesf1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob van Gameren (@vangamerenf1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob van Gameren (@vangamerenf1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?