Vermaak TV / Series Wie is de Mooiste... oud-GTST actrice?

Wie is de Mooiste… oud-GTST actrice?

-

Wie is de Mooiste… oud-GTST actrice?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ondanks dat GTST op dit moment in de zomerstop zit, zijn we dankzij Goede Tijden, Zomer Tijden toch nog steeds bezig met (vergeten) soapactrices. Froukje de Both laat ze in haar praatprogramma aan het woord. Zo zagen we Tanja Jess en Fajah Lourens al mooie herinneringen ophalen, en hopen we de komende weken nog meer van onze favoriete oud-GTST actrices langs te zien komen. Maar welke voormalig soapactrice zie jij nou het liefst?

Wie is de Mooiste... oud-GTST actrice?

  • Inge Schrama (50%)
  • Victoria Koblenko (27%)
  • Marjolein Keuning (14%)
  • Tanja Jess (9%)

Totaal aantal stemmers: 1.331

Laden ... Laden ...

Tanja Jess

Tanja Jess speelde eind jaren negentig de rol van Bowien Galema, een zakenvrouw die het leven van Ludo zuur probeerde te maken. Onlangs zat ze naast ‘Ludo’ aan tafel bij het praatprogramma van Froukje de Both, en haalde de blonde actrice veel leuke herinneringen op. Vooral haar sterfscène, de bekende van van een rots, is nog altijd spraakmakend. Een comeback ziet ze nog altijd zitten!

Marjolein Keuning

Marjolein Keuning speelde vanaf 2008 bijna tien jaar lang de rol van ‘slechterik’ Maxime Sanders. Er is altijd wel iemand op wie ze wraak wil nemen. In 2017 overleed haar personage in een brand. Toch zouden veel fans deze ervaren actrice graag weer eens terug zien!

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko speelde sinds 2000 de rol van Isabella Kortenaer. Ze droeg gekke kapsels, belandde in bed met mannen én vrouwen, maar lijkt tegenwoordig ‘te groot’ voor een terugkeer in GTST…

Inge Schrama

Inge Schrama was vijftien jaar lang één van de belangrijkste redenen dat mannelijke tv-kijkers inschakelden op GTST. Haar acteerleven heef Inge inmiddels achter zich gelaten, maar we weten zeker dat mensen haar over tien jaar op straat nog steeds met ‘Sjors’ aanspreken!

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening