WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl we in Nederland druk bezig zijn met het ontmaskeren van de Vos, kwam er over de grens een héél bekend gezichtje onder het Alpaca-masker vandaan!

The Masked Singer is een wervelend succes, niet alleen in Nederland. Ook over de grens, bijvoorbeeld in België, waar onlangs K3-Kathleen Aerts ontmaskerd werd. Onze Oosterburen zijn net zo’n fan van de muzikale show met extreme kostuums. Achter het masker van hun zingende ‘Alpaca’ bleek het gezicht van een héél bekende dame met klein postuur te schuilen: Sylvie Meis!

Lees ook: Emotionele K3-reünie bij The Masked Singer!

Sylvie Meis zingt als Alpaca in Masked Singer

De jury was verdeeld, maar toch leek iemand Sylvie Meis door te hebben. Ze probeerde als ‘Alpaca’ haar Engelstalige zang zo ‘Duits’ mogelijk te laten klinken, maar toch wist iemand haar accent te ontcijferen. Wat ook meehielp in de ontmaskering van Sylvie: haar piepkleine voeten. Maatje 36, gaf ze zelf toe. Check haar optredens en onthulling hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...