Vermaak TV / Series Waarom je met deze dames NIET een escape room...

Waarom je met deze dames NIET een escape room in wil

-

Waarom je met deze dames NIET een escape room in wil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het nieuwe seizoen van The Big Escape begint volgende maand. Op de lijst van deelnemers staan een aantal vrouwen met wie je in eerste instantie dolgraag zo’n donkere afgesloten kamer in zou willen. Think again!

The Big Escape Marije Zuurveld
Foto: Instagram.com/marijezuurveld

Marije Zuurveld zonder smartphone

Youtuber Marije Zuurveld is fris, energiek, inventief – maar is ze dat ook in een escape room? Telefoons zijn namelijk ten strengste verboden tijdens deze spelletjes. En een influencer zonder haar elektrische wederhelft, daar heb je heel weinig aan! Die schieten helemaal in de stress als ze puzzels op moeten lossen zonder Google, rekenmachine en zaklamp. Eén voordeel neemt dit wel met zich mee: je komt in ieder geval niet in aanraking met de selfie-verslaving van de infuencers. Maar of je vrolijk wordt van die afkickverschijnselen, is ook nog maar de vraag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marije Zuurveld (@marijezuurveld) op

Anouk Maas heeft ruimte nodig

Slimme meid, die Anouk Maas. Maar hoe gaat de musicalactrice om met het feit dat je in een escape room altijd bekeken wordt? Er hangen overal camera’s, het is alsof je een optreden aan het weggeven bent. En als er iets is wat deze bühnetijger nooit afslaat, is het een showtje. Dansend en zingend puzzelen: zij kan het misschien, maar jij krijgt echt helemaal niks gedaan met al die afleiding om je heen.

Laat staan dat jij over dat volume heen kunt schreeuwen. En je weet wat er gebeurd wanneer je aan een musicalster vraagt of ze een toontje lager wilt zingen; dan krijg je een enkeltje Soldaat van Oranje en daar wordt niemand vrolijk van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A N O U K – O L L Y M A A S (@anoukmaasofficial) op

Tess Milne

Zo’n escape room oplossen samen met Tess Milne is puffen. Maar dan op de verkeerde manier. De presentatrice is namelijk zwanger. Reken dus maar dat je alles helemaal zelf moet doen! Ze gunt je niet eens een glaasje vruchtwater.

Bovendien wordt je hele escape room-immersie verpest als die deur voortijdig open moet voor een toiletbezoekje. Als je geluk hebt, gaat het allemaal goed, alhoewel: dan ben jij alsnog degene met de grootste bevalling van de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Rode oogjes met Rapper Donnie

In het donker zou je Rapper Donnie met z’n glanzende blonde lokken zomaar aan kunnen zien voor een vrouw. Dat is al een risico op zich. Maar je moet je eigenlijk nog meer zorgen maken om wat de Amsterdammer in z’n zak heeft.

Het lijkt aanlokkelijk, even een Barry Hayze opsteken om je ruimtelijk denken te verbeteren, maar het wordt altijd zwaar afgeraden. In zo’n krappe ruimte komen de muren akelig snel dichterbij! Eén voordeel: het is al donker, dus ‘op zwart’ gaan voelt bijna natuurlijk in deze omgeving.

Lauren Verster

De enige The Big Escape-dame die je wel aan je zijde kan gebruiken tijdens zo’n escape room-avontuur, is Lauren Verster. Daar zit in meerdere opzichten een goede kop op. Helaas blijft de blonde presentatrice als spelleidster veilig buiten staan. Op de ‘hint’-knop rammen wordt op deze manier wel ineens heel aanlokkelijk…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren! (@lauren.avrotros) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening