Vrolijke Dionne Stax kan niet stilzitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wie is er tijdens de lockdown toch een bezig bijtje geweest? Dionne Stax! De presentatrice viert de laatste opnamedag van DNA Onbekend met een uitermate vrolijk fotootje!

Waarom is Dionne Stax zo vrolijk op deze foto’s? Het zal vast liggen aan het feit dat zij er af en toe nog wél even uit mag! De opnames van haar tv-programma DNA Onbekend kunnen namelijk volledig coronaproof gemaakt worden. Er zit weer een lading nieuwe afleveringen in de pijpleiding – Dionne meldt namelijk dat de opnames er voor haar alweer op zitten!

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Dionne Stax is klaar met DNA Onbekend

Die brede glimlach zal dus ook deels liggen aan het goede gevoel dat Dionne Stax overgehouden heeft aan deze reeks afleveringen van DNA Onbekend. De blondine brengt met haar programma namelijk gemoedsrust bij mensen of families die met grote onduidelijkheden zitten. Dankbaar werk dus!

Stil zitten!

Dionne Stax hoeft dus, in tegenstelling tot velen, lekker niet stil te zitten deze weken! Het lukt haar zelfs niet om even netjes voor de foto in een stoel plaats te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.