Vrolijke Dionne Stax kan niet stilzitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wie is er tijdens de lockdown toch een bezig bijtje geweest? Dionne Stax! De presentatrice viert de laatste opnamedag van DNA Onbekend met een uitermate vrolijk fotootje!

Waarom is Dionne Stax zo vrolijk op deze foto’s? Het zal vast liggen aan het feit dat zij er af en toe nog wél even uit mag! De opnames van haar tv-programma DNA Onbekend kunnen namelijk volledig coronaproof gemaakt worden. Er zit weer een lading nieuwe afleveringen in de pijpleiding – Dionne meldt namelijk dat de opnames er voor haar alweer op zitten!

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Dionne Stax is klaar met DNA Onbekend

Die brede glimlach zal dus ook deels liggen aan het goede gevoel dat Dionne Stax overgehouden heeft aan deze reeks afleveringen van DNA Onbekend. De blondine brengt met haar programma namelijk gemoedsrust bij mensen of families die met grote onduidelijkheden zitten. Dankbaar werk dus!

Stil zitten!

Dionne Stax hoeft dus, in tegenstelling tot velen, lekker niet stil te zitten deze weken! Het lukt haar zelfs niet om even netjes voor de foto in een stoel plaats te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.