Talentenjachten met Chantal Janzen scoren keer op keer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of een ander programma: als Chantal Janzen in het programma zit, kijken we massaal.

Een tijdje terug vroegen we naar welke talentenjacht jullie het liefst kijken. The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of toch de nieuwe hit I Can See Your Voice? De uitslag is inmiddels, en wat blijkt? We kijken massaal het liefst naar de programma’s waarin Chantal Janzen te bewonderen is.

[poll id=”72″]

Chantal Janzen is de nieuwe koningin van de Nederlandse televisie

Er mag wel gezegd worden dat presentatrice Chantal Janzen haar collega Linda de Mol inmiddels wel van de troon heeft gestoten en tegenwoordig de koningin van de Nederlandse televisie genoemd mag worden. De programma’s van Chantal Janzen lijken dan ook nooit teleur te stellen.

Waarom zijn we zo dol op Chantal Janzen?

Chantal Janzen is voor velen een droomvrouw. De blondine is een prachtige verschijning, ze is lekker direct, heeft ‘kleedkamerhumor’ én ze is een echte vakvrouw. Er lijken dan ook maar weinig redenen om géén fan te zijn van Chantal Janzen.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.