Talentenjachten met Chantal Janzen scoren keer op keer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of een ander programma: als Chantal Janzen in het programma zit, kijken we massaal.

Een tijdje terug vroegen we naar welke talentenjacht jullie het liefst kijken. The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of toch de nieuwe hit I Can See Your Voice? De uitslag is inmiddels, en wat blijkt? We kijken massaal het liefst naar de programma’s waarin Chantal Janzen te bewonderen is.

[poll id=”72″]

Chantal Janzen is de nieuwe koningin van de Nederlandse televisie

Er mag wel gezegd worden dat presentatrice Chantal Janzen haar collega Linda de Mol inmiddels wel van de troon heeft gestoten en tegenwoordig de koningin van de Nederlandse televisie genoemd mag worden. De programma’s van Chantal Janzen lijken dan ook nooit teleur te stellen.

Waarom zijn we zo dol op Chantal Janzen?

Chantal Janzen is voor velen een droomvrouw. De blondine is een prachtige verschijning, ze is lekker direct, heeft ‘kleedkamerhumor’ én ze is een echte vakvrouw. Er lijken dan ook maar weinig redenen om géén fan te zijn van Chantal Janzen.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.