Trailer: Nieuwe Sherlock-serie The Irregulars binnenkort op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Netflix komt op 26 maart met hun langverwachte nieuwe serie The Irregulars. Sherlock Holmes, maar dan anders! Check snel de trailer en zet ‘m op je watchlist!

We horen je al klagen: wéér een nieuwe Sherlock Holmes op Netflix? Toch raden we je aan om de nieuwe Netflix serie The Irregulars een kans te geven. Op 26 maart komt deze dure en daarom langverwachte productie rondom de beroemde detective op Netflix te staan. De trailer geeft alvast genoeg weg om te weten of dit in jouw (Baker) straatje ligt!

Lees ook: Zien: trailer van keiharde Netflix-film Ferry met Frank Lammers

Nieuwe trailer The Irregulars op Netflix

Wat gaat The Irregulars je brengen wat al die andere films en series over Sherlock Holmes nog niet gebracht hebben? De nieuwe trailer spreekt boekdelen waar Arthur Conan Doyle trots op zou zijn! In deze nieuwe Netflix serie is het niet de detective zelf, maar een bijeengeraapt groepje tieners dat zich op een aantal mysterieuze moordzaken in Victoriaans Londen moet gaan storten. Het gaat namelijk niet zo goed met Sherlock Holmes, die zoals we weten vaak worstelt met verslavingen en psychoses. Op het moment dat Londen geteisterd wordt door een reeks op het eerste oog bovennatuurlijke gebeurtenissen besluit Watson dat dit ook zijn hoge hoed te boven gaat. Op Sherlock kon hij sowieso al niet meer rekenen, dus gaat hij op zoek naar mensen die wél met een flinke dosis magie om kunnen gaan!

Welke acteurs spelen in The Irregulars?

Hij komt uit bij een groepje piepjonge meiden en jongens die allemaal een bepaalde gave blijken te hebben. De acteurs die in The Irregulars zitten zullen je niet veel zeggen: voor onder andere Thaddea Graham (Letter for the King) en Darci Shaw gaat het hier om hun eerste grote rol. Zij moeten er, onder leiding van Watson (Royce Pierreson, een tikkeltje bekend van The Witcher), achter zien te komen wat er precies aan de hand is. Klinkt interessant, maar het ziet er ook nog eens heel vet uit! Het lijkt eeuwen sinds Netflix een écht goede en hoogwaardige serie uitbracht. Zitten we hier naar een nieuwe Stranger Things-achtige hit te kijken?

Releasedatum The Irregulars: 26 maart

Enthousiast geworden van de trailer? Je hoeft niet lang meer te wachten voor The Irregulars op Netflix staat. Op 26 maart komt de serie uit, en zal gewoon ouderwets in één keer uitgebracht worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?