Vermaak TV / Series Sylvie Meis terug op Nederlandse TV

Sylvie Meis terug op Nederlandse TV

-

Sylvie Meis terug op Nederlandse TV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sylvie Meis terug op TV

Sylvie mag bij SBS6 weer als presentatrice aan de slag!

Bij de onthulling van het nieuwe TV-seizoen van SBS6 kwam er één opvallende naam uit de bus: die van Sylvie Meis! De diva, die na presentatieklussen voor Fox Kids, MTV en TMF naar Duitsland trok om daar het gezicht van een aantal grote talentenshows te worden, gaat in Nederland samen met Jeroen van der Boom aan de slag met Wedden Dat Ik Het Kan. “Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat ik de mensen thuis een fantastische zaterdagavond kan bezorgen,” aldus Sylvie.

Ga jij inschakelen voor Sylvie?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening