Vermaak TV / Series Suffe Silke steelt Sinio's spot

Suffe Silke steelt Sinio’s spot

-

Suffe Silke steelt Sinio’s spot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Gisteravond kroop de blonde Silke uit Friesland door het oog van de naald bij Hollands Next Top Model. Nadat ze eerst bij Sinio op schoot had gelegen voor een exotische fotoshoot in het Zuiderbad in Amsterdam, stool ze vervolgens zijn plek naar de volgende ronde. Nee, Sinio is niet meer. Rust in vrede. Overigens zal hij dat waarschijnlijk niet heel erg vinden. Hij had namelijk net bekend gemaakt een Papa te zijn en stiekem had ‘ie eigenlijk best wel een beetje heimwee naar zijn gezinnetje. Goed nieuws dus voor de potentiële opvolger van Doutzen Kroes en voor ons, want zij is door!

https://www.instagram.com/p/B3VFBcqjdoQ/

Van suf naar stout

De schone blondine zien we dus volgende week weer terug. Maar hoe? Van jurylid Anna Nooshin – man man man, wat een mokkeltje – kreeg Silke te horen dat haar foto’s een beetje suf en saai waren geweest. Het mag allemaal wel wat pittiger, en ook wij zouden dat helemaal niet erg vinden. Wij zien ook graag dat Suffe Silke verandert in een Spannende Silke of Stoute Silke. Spannende Stoute Silke zou helemaal mooi zijn. Nog leuker zou zijn als Silke in de toekomst een keertje samen met Anna Nooshin op de foto wordt gezet. Dat zou toch een mooie combinatie opleveren van een ervaren mokkel met een mokkeltje van de nieuwe generatie. Het schijnt trouwens dat de 22-jarige Silke zelf een afgestudeerd fotograaf is. Dat kunnen we ook wel terugzien op haar Instagram, want waar de spanning tijdens HNTM ontbreekt, spat het ervan af op haar social media account.

https://www.instagram.com/p/BseCRRQnXiI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bromance Nick en Jay in gevaar?

Waar we – in tegenstelling tot vorige week – deze aflevering verder weinig spectaculairs hebben zien gebeuren (helaas geen rondvliegende slippers), zagen we wel in het begin van de aflevering dat Nick met Jay onder de douche sprong voor een pikante fotoshoot. Beiden waren zo te zien niet vies van een beetje gezonde broederliefde. En dat allemaal moest Sam vanaf de zijlijn aanschouwen. Hij zag zijn beste maatje Nick omhelst worden door Jay. Toch bleef hij echter koel en zei hij dat het ‘m niet zoveel kon schelen omdat ‘ie aan het einde van de dag toch degene is die naast z’n mattie slaapt. Wie weet kan onze mokkel in spé Stoute Silke haar fotografie skills inzetten om alsnog een mooi plaatje te schieten van de twee makkers.

https://www.instagram.com/p/Bovm0R4iLMz/?utm_source=ig_web_copy_link

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Elize [Elise van der ...
Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening