Sezina Kelsey slaat Waylon keihard knockout in The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Voice begint aan de derde ronde, waarin de kandidaten hun coaches ‘knockout’ moeten meppen met hun performance. Dat is Sezina Kelsey in ieder geval gelukt. Maar is het genoeg?

Je had ‘m aan kunnen zien komen. Sezina Kelsey (16) blaast de jury van The Voice of Holland eigenlijk al weken omver met haar gouden strot en doet dat ook deze keer weer zonder veel moeite. Waylon kon bij haar auditie van enthousiasme al niet stil blijven zitten, maar Sezina’s performance van Sia’s ‘Chandelier’ blaast hem al helemaal omver!

Lees ook: The Voice of Holland’s blonde brigade

Sezina Kelsey doet Chandelier bij The Voice

Hoewel Waylon normaal vrij kritisch is op zijn pupillen en hen regelmatig van opbouwende, maar soms ook harde feedback voorziet is hij bij Sezina opvallend soft. De countryzanger heeft het gewoon erg makkelijk met zijn jonge blonde ticket naar de finale. Zó makkelijk, dat hij er in het geval van Sezina werkelijk elk nummer tegenaan durft te gooien. ‘Chandelier’ van Sia? Geen probleem, doet ze wel even. Check onderstaand fragment en je snapt waarom Waylon zich écht geen zorgen hoeft te maken.

The Voice of Holland begint aan knockouts

Na de blind auditions en de battles is het nu tijd voor de knockouts. De kandidaten moeten nog één keer vechten voor hun plek in de finaleronde. Ze zingen allemaal een lied, waarna de coaches hun favoriete pupillen ‘ranken’. De top drie mag mee naar de liveshows. Het is dus echt een gevecht tussen de overgebleven zangers. Toch zijn de coaches zelf ook niet vies van een ‘knockout’ dit seizoen.

Lees ook: Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

We zagen Anouk bijna een kandidaat naar de keel vliegen en hebben Waylon bijna op de vuist zien gaan met collega-coach Ali B., maar in het geval van Sezina Kelsey laat Waylon zich vrijwillig KO slaan. Elk lied dat hij haar kant op gooit transformeert ze tot een muur van geluid, waar hij maar al te graag recht tegenaan loopt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Niet genoeg

Helaas voor Sezina heeft Waylon op de valreep tóch andere plannen met zijn team. Niet Sezina Kelsey, maar Sem en Channah worden meegenomen naar de liveshows. Een flinke klap voor Sezina, maar ze is jong en heeft nog zeeën van tijd om de top te bereiken. Tot volgend jaar dan maar?

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

Tijdens een intieme 'housewarming' bij Rooijakkers over de Vloer onthult Geraldine Kemper alweer van de markt te zijn. Wie is de gelukkige?