Vermaak TV / Series Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

-

Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Als Nienke Plas ergens verstand van heeft, is het abonnees, volgers, comments en likes. Influencer Nienke leeft van deze getalletjes. Toch zijn er influencers die niet op een spontane manier aan deze broodnodige internet-populariteit kunnen komen. Zij kopen hun fans per duizenden in. Shownieuws ging op bezoek bij Nienke om over het fenomeen ‘neppe likes’ te praten. Ze troffen Nienke in een niemendalletje achter haar laptop. Zijn daar beelden van? Ja, daar zijn beelden van!

Hoewel het op deze screencaps lijkt alsof Shownieuws Nienke Plas midden in een stomende camsessie trof, maar de influencer verdient op die manier natuurlijk niet haar centen. Laten we het er maar gewoon op houden dat het erg warm was, en Nienke zich lekker zomers gekleed had…

Nienke Plas heeft liever echte fans

Op de vraag of Nienke Plas als influencer zelf ook ooit ‘neppe likes’ ingekocht heeft, kan ze kort zijn: nee. De populaire vlogster zit natuurlijk niet verlegen om online populariteit, maar voor sommige internetpersoonlijkheden blijkt het vaak best verleidelijk, zo’n makkelijke manier om fans te kopen. Dotan kan erover meepraten.

Toch waarschuwt Nienke voor het fenomeen: met robotfans krijg je alleen likes en volgers, maar geen comments. Als het verschil tussen die drie systemen te groot is, klim je nauwelijks op de internetladder. Neem het maar van expert Nienke aan. Ondanks dat haar outfit suggereert dat ze expert op een héél ander gebied is!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening