Vermaak TV / Series Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

-

Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Marieke Elsinga is krap één week terug op televisie en is alweer onderwerp van gesprek. De reden? Marieke deelde een sneer uit aan RTL-collega Rob Goossens.

Laten we even bij het begin beginnen. Vrijdag 29 mei sloot Giel Beelen zijn radio-uitzending af met een flauw grapje. Zo vertelde hij aan zijn luisteraars: ‘Dit wordt de laatste uitzending van mei’. Hij is zó flauw dat je ‘m best door de vingers wil zien. Telegraaf-journalist Rob Goossens dacht daar anders over. Gelukkig zette Marieke Elsinga, die sinds haar RTL Boulevard-comeback weer regelmatig in screencaps op het forum langskomt, hem even op z’n plek!

Lees ook: We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien

Rob Goossens kon er niet om lachen

Rob Goossens, die echt geloofde dat Giel Beelen z’n afscheid had aangekondigd, voelde zich toen hij de grap eindelijk snapte in z’n hemd gezet. Zo tweette hij: ”Een misplaatste grap… Eens zien of je er in september ook nog om kan lachen.”. Hiermee doelt Rob op het contract van Giel dat in september afloopt en wellicht niet verlengd zal worden.

Marieke Elsinga pakt Rob Goossens flink aan

Enfin: weer terug naar Marieke Elsinga. Toen Rob Goossens in de RTL Boulevard-studio zat om dit voorval toe te lichten, stak Marieke haar mening niet onder stoelen of banken. De brunette vroeg de beste man dan ook of hij niet toevallig een flesje azijn naar binnen had zitten werken die desbetreffende ochtend. Dat leek Marieke dan ook de enige verklaring voor zijn we quoten: ‘zure opmerking’.

rob goossens

Een zeer ongemakkelijke Nikkie Plessen en Luuk Ikink

Wie op dat moment voor de tv zat en last had van plaatsvervangende schaamte, was zeker niet de enige. RTL Boulevard-collega’s Luuk Ikink en Nikkie Plessen konden op dat moment dan ook wel 18508 andere plekken verzinnen waar ze op dat moment liever zouden willen zijn dan in de studio. Hun blik zegt genoeg.

Nikkie Plessen Luuk Ikink RTL Boulevard

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening