Vermaak TV / Series Sabia in Nederlandse tv-serie?

Sabia in Nederlandse tv-serie?

-

Sabia in Nederlandse tv-serie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sabia in Nederlandse tv serie

Rondborstige ex van Boulahrouz en van der Vaart is zenuwachtig voor nieuwe klus…

Sabia Engizek en Nederlandse tv-programma’s: tot nu toe niet zo’n lekker huwelijk. Net als haar relaties met Nederlandse mannen, liepen haar tv-avonturen hier voornamelijk uit op niks. In een interview met het Duitse Bild geeft Sabia echter aan het weer te willen gaan proberen in ons land – deze keer als actrice in een tv-serie!

Naar eigen zeggen is ze nog best zenuwachtig: “Ik vind acteren heel spannend, maar ik weet nog niet of ik me zeker genoeg voel en of het goed gaat met mijn kinderen als ik in Nederland voor de camera’s zal staan. Ik moet als moeder werken en geld verdienen, maar niet tegen elke prijs.”

Sabia wil en mag nog niet zeggen waar de tv-serie over gaat, en wat haar rol inhoudt. Toch vermoeden we dat haar prominente voorgevel sowieso een flinke bijrol gaat spelen!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening