Nu te zien: Netflix Documentaire over rapper Snelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lars Bos, bekend als de razend populaire rapper en zanger Snelle krijgt als eerste Nederlandse artiest een eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist de documentaire Snelle: zonder jas naar buiten uitgebracht.

Openhartige documentaire

In de documentaire vertelt de rapper over zijn leven, waarbij ook vrienden en familieleden aan het woord komen. De camera’s van Netflix volgden hem vooral rondom de lancering van zijn nieuwste album. Ook zijn er naast vrienden en familie bekende collega’s te zien, als Maan, Glen Faria, Suzan en Freek, Paul de Munnik en Jebroer. Je kunt niet meer om hem heen. Het afgelopen jaar hoorde je Snelle continu op de radio, stond hij meerdere keren in de hitlijsten en verscheen hij in zo’n beetje elk televisieprogramma. Hij is zelfs de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify. Alle hoogte- en dieptepunten komen aan bod in de documentaire. Net als zijn spraakmakende doorbraak. Snelle: zonder jas naar buiten is vanaf nu te zien op Netflix.

Lees ook Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Overspannen

De populaire zanger en rapper is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van dit moment. Hij behaalde meerdere nummer 1-hits, gouden platen én begon ook dit jaar als coach in The Voice Kids. Toch is het voor de 25-jarige Lars allemaal te snel gegaan en heeft hij besloten om gas terug te nemen. Het management van Snelle laat weten: “De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!