Netflix onthult ‘eerste beelden’ Lupin seizoen 2

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Netflix weet hoe ze een tv-serie op moeten hypen! Elk snippertje info wordt gebracht als breaking news. Deze nieuwe beelden van Lupin vallen ook in die categorie!

Na de schokkende cliffhanger van seizoen 1 van Lupin snakken we naar het vervolg van de spannende serie die begin 2021 een regelrechte hit was op Netflix. In tegenstelling tot veel series op de streamingdienst telde Lupin slechts vijf afleveringen. Da’s voor de meeste kijkers tegenwoordig nauwelijks genoeg om ze een weekje zoet te houden. Gelukkig werd het tweede seizoen, dat ook vijf afleveringen telt, snel aangekondigd. Het geduld begint inmiddels snel op te raken. Netflix snapt dat, dus onthulden ze een reeks nieuwe beelden, waarop hoofdrolspeler Omar Sy en een aantal oude bekenden te zien zijn…

Lees ook: Check de spannende eerste trailer van Lupin 2!

Nieuwe beelden Lupin

Netflix speelt graag spelletjes met hun abonnees. Er is al lang een trailer uit van seizoen 2 van Lupin, bovendien staan er al genoeg beelden van de opnames online. Toch durven ze over ‘eerste beelden’ van het nieuwe seizoen van de Franstalige hitserie te spreken! Op Instagram stelt de streamingdienst een ruil voor: zij delen de exclusieve plaatjes, maar dan moeten de fans in de reacties vragen wanneer het tweede seizoen eindelijk uitkomt. Wat veel mensen niet lijken te weten is dat de releasedatum van Lupin seizoen 2 ook al een tijdje bekend is!

Releasedatum Lupin seizoen 2

Het tweede seizoen van Lupin staat gepland voor release in de zomer van 2021. Da’s dus al bijna! Over de precieze releasedatum lijken de fans verdeeld: de één zegt juni, terwijl de ander z’n geld zet op een release in juli of augustus. Wishful thinking op z’n best, maar ze zullen de fans niet veel langer laten wachten. De opnames zitten er al lang op, dus het is een kwestie van ‘t goede moment kiezen. De vijf laatste afleveringen (Lupin zal in totaal dus slechts 10 afleveringen tellen) middenin een vakantieloze zomer droppen lijkt ons ‘n prima idee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.