Netflix komt met trailer Shadow and Bone

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het regent de laatste tijd trailers bij Netflix. Een van de nieuwe toffe series die naar de streamingsite komt is het duistere Shadow and Bone. Een serie over magie, actie en een broedende oorlog.

Shadow and Bone is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Leigh Bardugo, genaamd Grishavere. Fans van The Punisher zullen acteur Ben Barnes, oftewel Billy Russo, herkennen als een van de hoofdpersonages.

Eerste trailer

Het eerste seizoen van de serie krijgt acht afleveringen. Het is nog niet bekend of de serie een tweede seizoen gaat krijgen. Aan de cast zal het niet liggen. Ben Barnes, die iedereen nog kent als de psychopathische Billy Russo uit The Punisher, heeft namelijk een van de hoofdrollen. Hopelijk betekent dit, dat er een hoop gave actiescenes in de serie zullen zitten. Om een beetje een indruk te krijgen van Shadow and Bone kan je hieronder al de trailer kijken.

Wanneer te zien

Wanneer je de serie kan zien? Netflix lanceert in april de gloednieuwe fantasyserie. 23 April staat de release gepland. Het geeft Netflix weer de kans om dieper in het fantasy genre te duiken. De streamingsite hoopt al heel lang op hun eigen fantasy-hit, waarmee ze kunnen concurreren met bijvoorbeeld de Game of Thrones sequels die er aan zitten te komen. Natuurlijk hebben ze al The Witcher, maar meer is altijd welkom.

Waar gaat het over

De boeken waar de serie op gebaseerd zijn, zitten een beetje verwarrend in elkaar. Elk boek speelt zich weliswaar af in dezelfde fantasie wereld, maar gaat over verschillende personages en storylines. Elk boek in een andere tijd met andere personages. Netflix voegt alles voor het gemak samen en maakt er één groot verhaal van. Maar waar gaat de serie dan eigenlijk over?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shadow and Bone (@shadowandbone)

Het belangrijkste verhaal uit de serie draait om Alina. Een meisje dat plotseling ontdekt dat ze magische krachten heeft en zich bij een groep voegt die haar leert die krachten te beheersen en gebruiken.  Ze wordt getraind door de Darkling, een machtig legerleider die ook nog eens het aan het hoofd staat van alle magische zaken. Samen nemen ze het op tegen monsters en andere magische bedreigingen. Daarbij speelt de serie zich af tijdens een heftige oorlog tussen twee landen die een grote impact heeft op het verhaal en de karakters. Een soort Witcher dus, maar dan zonder Henry Cavill en met minder erotische scenes.

Girlpower

Er zijn genoeg redenen om Shadow and Bone te gaan kijken, maar twee van de belangrijkste redenen zijn Amita Suman en Jessie Mei Li. Ze doen het leuk op beeld en hebben een flinke dosis acteertalent. De opkomende actrices zijn dus klaar om Hollywood over te nemen, te beginnen met de Netflix serie. Hoewel beide dames nog geen household names zijn binnen het wereldje, moet je ze zeker niet onderschatten. Na deze serie ga je de komende jaren nog veel horen over deze dames.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amita Suman (@amitasuman_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Mei Li (@jessie_mei_li)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.