NETFLIX: De documentaire over een van de grootste voetballers ooit: Pelé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Een van de beste voetballers ooit, zo zien mensen Pelé vaak. In deze gloednieuwe documentaire krijg je een zeldzaam inkijkje in het leven van Pelé. 

De discussie is er al jaren lang, wie is nu de beste voetballer ooit? Tegenwoordig is het natuurlijk de discussie of het nou Messi of Ronaldo is, maar Pelé hoort volgens vele ook bij de beste voetballers aller tijden. In deze documentaire hoor je van Pelé zelf hoe hij zijn weg naar de top heeft ervaren.

Lees ook: Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Het Braziliaanse voetbalicoon Pelé

In deze documentaire zie je hoe Pelé als groot talent uit Brazilië indruk maakte over heel de wereld. Als Pelé verteld over zijn laatste WK die hij speelde voor Brazilië wordt hij erg emotioneel. Pelé won 3 keer het wereldkampioenschap. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds niemand gelukt. Pelé bezorgde ook zijn club Santos succes na succes, zo won hij het ene naar het andere kampioenschap voor het Santos en groeide hij zo langzaam uit tot de held van de club.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pelé (@pele)

De documentaire voor echte voetballiefhebbers

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan weten we zeker dat je er na het zien van de trailer naar uitkijkt om deze Netflix docu te gaan kijken! In de trailer komt er al een aantal indrukwekkende beelden voorbij van een van de grootste voetballers ooit. Deze documentaire is gemaakt door de beroemde documentairemaker Kevin Macdonald en zal dus gegarandeerd een pareltje van een documentaire zijn.

Een inkijkje in het leven van Pelé

In deze documentaire krijg je een beeld van hoe Pelé zelf zijn carrière heeft ervaren. Je ziet hoe hij van groot talent in Brazilië uitgroeide tot een van de grootste voetballers ter wereld. Daarnaast is Pelé ook erg openhartig in deze documentaire. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over hoe hij zijn laatste WK heeft ervaren. Daarnaast spreekt de voetballer ook over zijn leven in de spotlights, iets waar hij in tegenstelling tot een aantal andere voetballers wél enorm van genoot. Ben jij een echte voetballiefhebber dan is deze documentaire echt iets voor jou!

De documentaire Pelé is vanaf nu op Netflix te zien!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.