NEE: Moet Liese Luwel Big Brother nu al verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Terwijl wij dagelijks smullen van Liese Luwel, lijken haar medebewoners he-le-maal klaar met deze Belgische blondine. Gelukkig mogen wij steeds beslissen of ze blijft…

Waar zijn de kandidaten van Big Brother mee bezig?! Het is de zoveelste keer dat Liese Luwel op het hakblok ligt. Haar medebewoners lijken de Belgische blondine niet echt te kunnen waarderen. Ze zit steevast bij de drie genomineerden van de week. Gelukkig is het uiteindelijk niet aan de bewoners, maar de kijker om iemand definitief naar huis te stemmen. En de kijker is nog lang niet klaar met Liese! Ze slaat zich niet alleen door elke stemronde heen, maar ook op Mannenzaken is ze verreweg de meest populaire Big Brother-kandidaat!

[poll id=”80″]

Liese Luwel wéér genomineerd in Big Brother

Waarom wordt Liese Luwel steeds genomineerd door haar medebewoners? Zien zij niet wat de kijker ziet? Van de dames kunnen we het enigszins snappen: zij moeten ‘concurreren’ met deze beeldschone blondine. De mannelijke bewoners die Liese naar huis willen sturen mogen zich flink achter hun oren krabben! Nu Liese steeds de dans ontspringt moeten ze zich allemaal goed afvragen of het zin heeft steeds een nominatie aan Liese te verspillen: ze wordt door de kijker toch steeds weer terug het huis ingestemd! Zodra de bewoners die het steeds op Liese gemunt hebben zelf eens genomineerd worden, zullen de stemmende kijkers vermoedelijk niet zo genadig zijn!

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

De beste foto’s en filmpjes van Liese Luwel

Heb je zelf nog een reden nodig om Liese Luwel met je stem uit de gevarenzone te houden? Check dan haar topic even voor een kleine verzameling van haar beste momentjes in (bewegend) beeld!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.