Vermaak TV / Series MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

-

MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

KLEM is terug! Seizoen 3 van deze Nederlandse hitserie is begonnen, gelukkig ook weer met Georgina Verbaan in één van de hoofdrollen. Dat de serie nu zelfs internationaal begint te scoren is makkelijk te verklaren…

Mensen die niet verder dan Netflix of Videoland kijken voor hun dagelijkse dosis vermaak lopen een pareltje mis! KLEM is één van de beste series van Nederlandse bodem, ‘gewoon’ te zien op NPO 3! Seizoen 3 is inmiddels begonnen, mét Georgina Verbaan die in de voorgaande seizoenen ook al de show stal…

Lees ook: TIP: Deze Netflix-series slepen je door de quarantaine heen

KLEM seizoen 3 begonnen

Elke donderdag op NPO3 kan je weer genieten van een nieuwe aflevering van KLEM. De serie, die gaat over belastingspecialist Hugo (Barry Atsma) die vanwege zijn jonge dochtertje in aanraking komt met ex-crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw (Georgina Verbaan). Wie normaal huiverig is om film of tv van Nederlandse bodem te kijken moet een uitzondering maken voor KLEM. Deze spannende show is namelijk on-Nederlands goed!

Georgina Verbaan verrast door Ricky Gervais

Komiek en regisseur Ricky Gervais, bekend van The Office, noemde uit het niets KLEM in zijn podcast. Hij was zó positief over de Nederlandse serie dat je zou denken dat hij het over een internationale Emmy-winnende productie had. Ricky kan het weten, hij presenteerde de Emmy Awards meerdere malen. Georgina Verbaan was er als de kippen bij om deze internationale lof te oogsten:

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Jessie Jazz Vuijk
Marieke Elsinga
Elize [Elise van der ...
Eva Jinek
Sylvana IJsselmuiden

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening