Opvallende Emma D’Arcy speelt hoofdrol in nieuwe GoT spin-off House of the Dragon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De eerste foto’s én personages van de nieuwe Game of Thrones spin-off serie House of the Dragon staan online! Op onderstaande foto’s zien we hoofdrolspeler Emma D’Arcy, die Rhaenyra Targaryen, een van de voorouders van Daenerys Targaryen, gaat spelen eindelijk in actie. Emma (28) is een Engels acteur die in Nederland nog relatief onbekend is…

Emma D’Arcy is Rhaenyra Targaryen

Emma Zia D’Arcy is in 1992 in London geboren. In het dagelijks leven identificeert ze zichzelf als non-binair, maar in films en series speelt ze zonder problemen ook vrouwelijke personages. Emma D’Arcy studeerde aan de Ruskin School of Art, en speelde daarna in de tv-series WanderlustWild BillHannah en Truth Seekers. Emma’s rol in Truth Seekers zorgde uiteindelijk voor de internationale doorbraak. Emma speelt in die serie een jonge vrouw die achtervolgd wordt door verschillende geesten. De eerste twee afleveringen gingen in première op 10 oktober 2020. Op 11 februari 2021 werd bekend dat de show na één seizoen werd geannuleerd.

Emma’s nieuwste klus bleek een zéér prestigieuze: eind vorig jaar werd de 28-jarige acteur gepresenteerd als hoofdrolspeler in de langverwachte serie Game of Thrones spin-off House of the Dragon te pakken heeft. Check de outfits hieronder!

Lees ook Netflix onthult ‘eerste beelden’ Lupin seizoen 2

 Spin-off Game of Thrones in de maak

Goed nieuws voor alle Game of Thrones fans! Vandaag zijn de eerste foto’s én personages van de nieuwe serie uitgekomen. Op 19 mei 2019 werd de laatste aflevering van Game of Thrones uitgezonden, maar door velen wordt het laatste seizoen van Game of Thrones niet erg gewaardeerd. Toch bleven de kijkers gekluisterd aan de buis door Daenerys Targaryen en haar drie draken. De makers van de show lijken dat ook te beseffen. De spin-off staat daarom ook volledig in het teken van de Targaryen familie en speelt zich 300 jaar voor de serie af. De serie krijgt waarschijnlijk 10 afleveringen en is vanaf 2022 te zien bij HBO.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.