Vermaak TV / Series Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

-

Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Miljuschka Witzenhausen zorgt regelmatig voor ophef met haar eerlijke foto’s op Instagram. Deze body-positieve foto’s slaan zó aan, dat ze er een serie over gemaakt heeft. Binnenkort laat Miljuschka zich op pikante wijze zien op Videoland in #eerlijkefoto…

Bijna elke foto op Instagram is ‘oneerlijk’. Je wordt dagelijks gebombardeerd met kiekjes van perfecte vrouwen met perfecte lijven en perfecte make-up. Miljuschka Witzenhausen, die zichzelf kwarktaartkoningin noemt, houdt daar niet zo van. Regelmatig post ze een ‘tegengeluid’ – een #eerlijkefoto. Zonder makeup, met vetrollen, striae en als het kan een weinig flatteuze gezichtsuitdrukking. Af en toe een #eerlijkefoto werkt ontnuchterend voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke kijker!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen is mooiste ijsmeisje

#eerlijkefoto op Videoland met Miljuschka

De trend die Miljuschka Witzenhausen met haar eerlijke foto’s startte loopt zó lekker, dat streamingdienst Videoland haar benaderde voor een vierdelige docuserie. Hiervoor liet ze zich nóg eerlijker en opener zien. Op 1 oktober staat de serie online. Voor een aantal pikante preview-beelden kan je alvast op ons forum terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening