Vermaak TV / Series Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

-

Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Miljuschka Witzenhausen zorgt regelmatig voor ophef met haar eerlijke foto’s op Instagram. Deze body-positieve foto’s slaan zó aan, dat ze er een serie over gemaakt heeft. Binnenkort laat Miljuschka zich op pikante wijze zien op Videoland in #eerlijkefoto…

Bijna elke foto op Instagram is ‘oneerlijk’. Je wordt dagelijks gebombardeerd met kiekjes van perfecte vrouwen met perfecte lijven en perfecte make-up. Miljuschka Witzenhausen, die zichzelf kwarktaartkoningin noemt, houdt daar niet zo van. Regelmatig post ze een ‘tegengeluid’ – een #eerlijkefoto. Zonder makeup, met vetrollen, striae en als het kan een weinig flatteuze gezichtsuitdrukking. Af en toe een #eerlijkefoto werkt ontnuchterend voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke kijker!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen is mooiste ijsmeisje

#eerlijkefoto op Videoland met Miljuschka

De trend die Miljuschka Witzenhausen met haar eerlijke foto’s startte loopt zó lekker, dat streamingdienst Videoland haar benaderde voor een vierdelige docuserie. Hiervoor liet ze zich nóg eerlijker en opener zien. Op 1 oktober staat de serie online. Voor een aantal pikante preview-beelden kan je alvast op ons forum terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten