Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen zorgt regelmatig voor ophef met haar eerlijke foto’s op Instagram. Deze body-positieve foto’s slaan zó aan, dat ze er een serie over gemaakt heeft. Binnenkort laat Miljuschka zich op pikante wijze zien op Videoland in #eerlijkefoto…

Bijna elke foto op Instagram is ‘oneerlijk’. Je wordt dagelijks gebombardeerd met kiekjes van perfecte vrouwen met perfecte lijven en perfecte make-up. Miljuschka Witzenhausen, die zichzelf kwarktaartkoningin noemt, houdt daar niet zo van. Regelmatig post ze een ’tegengeluid’ – een #eerlijkefoto. Zonder makeup, met vetrollen, striae en als het kan een weinig flatteuze gezichtsuitdrukking. Af en toe een #eerlijkefoto werkt ontnuchterend voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke kijker!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen is mooiste ijsmeisje

#eerlijkefoto op Videoland met Miljuschka

De trend die Miljuschka Witzenhausen met haar eerlijke foto’s startte loopt zó lekker, dat streamingdienst Videoland haar benaderde voor een vierdelige docuserie. Hiervoor liet ze zich nóg eerlijker en opener zien. Op 1 oktober staat de serie online. Voor een aantal pikante preview-beelden kan je alvast op ons forum terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...

Gerelateerde berichten