Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen zorgt regelmatig voor ophef met haar eerlijke foto’s op Instagram. Deze body-positieve foto’s slaan zó aan, dat ze er een serie over gemaakt heeft. Binnenkort laat Miljuschka zich op pikante wijze zien op Videoland in #eerlijkefoto…

Bijna elke foto op Instagram is ‘oneerlijk’. Je wordt dagelijks gebombardeerd met kiekjes van perfecte vrouwen met perfecte lijven en perfecte make-up. Miljuschka Witzenhausen, die zichzelf kwarktaartkoningin noemt, houdt daar niet zo van. Regelmatig post ze een ‘tegengeluid’ – een #eerlijkefoto. Zonder makeup, met vetrollen, striae en als het kan een weinig flatteuze gezichtsuitdrukking. Af en toe een #eerlijkefoto werkt ontnuchterend voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke kijker!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen is mooiste ijsmeisje

#eerlijkefoto op Videoland met Miljuschka

De trend die Miljuschka Witzenhausen met haar eerlijke foto’s startte loopt zó lekker, dat streamingdienst Videoland haar benaderde voor een vierdelige docuserie. Hiervoor liet ze zich nóg eerlijker en opener zien. Op 1 oktober staat de serie online. Voor een aantal pikante preview-beelden kan je alvast op ons forum terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten