Miljuschka is het lekkerste hapje in nieuw programma Snackmasters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je kan binnenkort volop smikkelen van Miljuschka in het nieuwe RTL4-programma Snackmasters. In Snackmasters proberen twee chef-koks een bekende snack na te maken. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Een soort Heel Holland Snackt, met de beeldige Miljuschka in plaats van de jolige André van Duin. Ook wel logisch, want Miljuschka is zelf ook best een lekker hapje.

Miljuschka Witzenhausen heeft de leiding over dit nieuwe kookprogramma. Onder haar vakkundige advies moeten twee chefs een bekende snack namaken. De persoon die het dichtste bij het origineel komt wint de aflevering. Snackmasters is dus een spannende strijd vol lekker eten, sensatie en de snack onder de presentatrices, Miljuschka.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Weet wat je eet

Wat gaan de chefs dan allemaal maken in Snackmasters? Nou, voornamelijk hartige en zoete snacks die we allemaal kennen als onze broekzak, maar waarvan we nooit precies weten hoe het gemaakt wordt. De twee kandidaten krijgen ook geen recept en zullen hun eigen ervaring moeten gebruiken om zo dicht mogelijk bij de voorbeeld snack te komen. Een ding is zeker: Wat ze ook maken, geen enkele snack is zo zoet als Miljuschka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

De taak van Miljuschka elke week wordt om de kijker mee te nemen naar de plek waar de bekende snacks gemaakt worden. Vaak reist ze af naar grote fabrieken waar honderden snacks tegelijk over de lopende band rollen. Ze neemt een uniek kijkje achter de schermen, maar of ze daar gelukkig van wordt is maar de vraag. Iedereen weet dat Miljuschka houdt van goed eten. Goed bereid en waar mogelijk gezond!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Met de paplepel ingegoten

Onlangs deed Miljuschka nog een boekje open, letterlijk in dit geval, over haar jeugd. In haar eigen magazine valt met geuren en kleuren te lezen hoe het koken er bij haar met de paplepel ingegoten is. Het ontbijt, de lunch en het diner waren de belangrijkste momenten van de dag in huize Witzenhausen. Miljuschka was dus van geboorte af aan voorbestemd om chef te worden. Waar haar vriendinnen Disney prinses wilde worden, was Miljuschka meer geïnteresseerd in keukenprinses. Geen kroon en een scepter, maar een schort en een pollepel.

Boefje miljuschka

Al was Miljuschka niet altijd de brave keukenprinses die we nu kennen. In haar puberteit is Miljuschka namelijk betrapt op het stelen van een trui. Samen met een vriendinnetje moest ze op het bureau komen om op de blaren te zitten. Gelukkig was de straf mild, sapjes serveren bij de La Place. Die baan zou Miljuschka’s kook passie alleen nog maar meer aanwakkeren. In de jaren daarna is Miljuschka altijd wel een tikkeltje ondeugend gebleven. Gelukkig maakt haar dat juist erg leuk om naar te kijken. Binnenkort start dus haar nieuwe programma. En daarin kunnen we allemaal volgen wat de favoriete snack van de favoriete snack van Nederland is. Snackmasters belooft dus een kijkcijferkanon te worden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.