Vermaak TV / Series Miljoenenjacht zoekt Koffermeisjes!

Miljoenenjacht zoekt Koffermeisjes!

-

Miljoenenjacht zoekt Koffermeisjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Koffermeisjes

De vijf overgebleven kandidates zijn allen blond!

Lief lachen, mooi zijn, zonder vallen van een lange trap lopen – een Koffermeisje van spelshow Miljoenenjacht hoeft niet bijster veel te kunnen. Toch bleek dat alle koffermeisjes van de afgelopen seizoenen uit min of meer dezelfde talentenpoel gevist werden. Het leek de programmamakers dus een keer leuk om ook een ‘gewoon’ (lees: geen professioneel model) meisje de kans te geven. Een girl next door-type. Honderden gaven zich op voor deze talentenjacht, en nu zijn er nog vijf over. Ze waren duidelijk op zoek naar een blondine! Degene met het mooiste loopje en liefste lach gaat uiteindelijk een heel seizoen de trap af mogen lopen. Heb jij de winnares al gespot?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Geef je mening