Vermaak TV / Series Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

-

Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De kogel is door de kerk: Andy & Melisa keert terug! Terwijl de kale ex-voetballer de afgelopen jaren veel in beeld was dankzij z’n populaire Youtube-show Bij Andy In De Auto, hebben we van z’n vriendin Melisa Schaufeli weinig gezien. Terwijl het (on)gelukkige huwelijk tussen de twee in hun realityshow juist altijd zorgde voor kostelijke beelden!

Liefhebbers van de onuitstaanbare Andy en zijn ‘slachtoffer’ Melisa Schaufeli hebben het duo in 2017 voor het laatst elkaars leven zuur kunnen zien maken. Binnenkort komt daar verandering in. In een podcastshow van het AD heeft Andy van der Meijde namelijk onthuld dat hij bezig is met een nieuwe realityreeks waarin zijn gezin de hoofdrol speelt.

Op de boerderij bij Andy

Aangezien het gezin inmiddels verhuisd is, en nu op een boerderij woont, is de dynamiek flink veranderd, aldus Andy. “Het is altijd chaos bij ons”. Zeker nu zijn kinderen, en ook zijn vrouw “bijdehanter” aan het worden zijn. Het plan was eerst om de realityserie zelf via zijn Youtubekanaal uit te brengen, maar toen zenders lucht kregen van dit idee, waren ze meteen geïnteresseerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening