Maxime Meiland blijkt ook uitstekende boerin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Maxime Meiland staat haar mannetje als hotelier en modeontwerpster, maar de blondine van Chateau Meiland doet het ook heel aardig op de boerderij!

Hoewel ze tegenwoordig in een opgeknapte boerderij woont weet Maxime Meiland natuurlijk weinig van het échte platteland. De voormalig kasteelbewoonster kreeg afgelopen week een spoedcursus als boerin van Youtuber Kalvijn. Hij nam haar mee naar een boerderij waar wél hard geploeterd wordt. Altijd gedroomd van Maxime Meiland die melk geeft? Dit is je kans!

Lees ook: Maxime Meiland verdwijnt weer van de buis

Maxime Meiland is BN’er op Boerderij

Youtuber Kalvijn neemt elke week een BN’er mee naar een voor hen vreemde omgeving: de boerderij. Voor Maxime was het een lichte ‘thuiswedstrijd’, aangezien zij dit jaar met haar familie van een kasteel in Frankrijk naar een oud erf in het Oosten van Nederland verhuisde. Hoewel ze er inmiddels één seizoen op het platteland op heeft zitten, is Maxime nog steeds meer van het gasten ontvangen, klussen en zeuren op haar pa.

Ze deed het uiteindelijk helemaal niet zo slecht, vond ook de gastvrije boer die zijn erf beschikbaar stelde voor het filmpje. Vooral haar poetskwaliteiten werden geprezen. Boerin Annemiek is er niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!