Marco Borsato weer samen met ‘zijn’ Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zit je ook klaar voor de hereniging van Marco Borsato en Maan de Steenwinkel? Voor Marco was het een veelbewogen jaar waarin hij met verschillende dames buitenechtelijke avontuurtjes beleefde. Het gerucht gaat ook dat Marco het héél gezellig zou hebben gehad met oud-pupil Maan. De twee gaan elkaar na lange tijd eindelijk weer zien én zingen zelfs een liedje tijdens de finale van The Voice of Holland.

Marco weer oog in oog met Maan

Vrijdag 26 maart is tijd voor de finale van het alweer elfde seizoen van The Voice. Om deze spannende avond helemaal compleet te maken zullen niemand minder dan Marco Borsato en Maan de Steenwinkel een optreden geven. De twee zijn zeker geen onbekenden van elkaar en hebben wellicht meer gedeeld dan alleen hun passie voor muziek. De opgebouwde spanning tussen Maan en Marco spat van het scherm tijdens de laatste TVOH-liveshow! Ze zullen weinig tijd met z’n tweetjes kunnen doorbrengen, want ook Acda & De Munnik, Typhoon, Rolf Sanchez en John Ewbank komen een optreden geven…

Lees ook: Maan de Steenwinkel en Nick Schilder nieuw duo

Coach en leerling

In 2016 ontstond er een magisch duo. De toen 18-jarige Maan de Steenwinkel ging haar The Voice of Holland-avontuur aan met coach Marco Borsato. Met Marco aan haar zijde won Maan uiteindelijk het zesde seizoen van TVOH, waarna ze altijd contact hebben gehouden. Het is op dit moment echter geen pretje om in de schoenen van Marco Borsato te staan. Nadat hij bekend heeft gemaakt vreemd te zijn gegaan, barst het van de geruchten rondom de 54-jarige zanger. Zo zou Marco ook met oud-pupil Maan meer gedaan hebben dan liedjes zingen. Een beetje ongemakkelijk is het dus wel, deze eerste live confrontatie tussen twee mogelijke ex-lovers…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.