Vermaak TV / Series Lieke van Lexmond staat open voor GTST-terugkeer

Lieke van Lexmond staat open voor GTST-terugkeer

-

Lieke van Lexmond staat open voor GTST-terugkeer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Lieke van Lexmond is klaar om haar comeback te maken als Charlie. De actrice, die tien jaar lang de rol van Charlie Fischer vertolkte, stopte in 2012. Tegenover Froukje de Both geeft ze toe dat het ook bij haar weer begint te kriebelen…

Lieke van Lexmond begon haar acteercarrière als soapie. In 1998 debuteerde de toen piepjonge Lieke in Goudkust. In 2003 mocht ze bij Goede Tijden, Slechte Tijden aan de slag. Daar zagen we haar opgroeien voor de camera. Haar personage Charlie groeide mee: van opstandige losbol die elke week met een andere man het bed in dook naar reislustige familievrouw. Zo zou je Lieke, inmiddels zelf moeder van twee, nu ook kunnen omschrijven. Geen wonder dat ze openstaat voor een comeback…

Keert Lieke terug als Charlie?

Aan tafel bij Goede Tijden, Zomer Tijden van Froukje de Both zegt Lieke van Lexmond dat ze eigenlijk nog niet klaar is met de rol van Charlie Fischer. Ze stopte in 2012, maar een comeback zit er volgens haar nog steeds in. Zo onthult Lieke zelfs dat ze de afgelopen jaren meerdere keren benaderd is voor een terugkeer. Steeds ‘voelde ze het niet, was het er niet of kon het niet’. Pas nu lijkt de actrice, die inmiddels ook al vele jaren presentatiewerk doet, er weer helemaal klaar voor.

Lieke van Lexmond wil naar Curaçao

Een comeback is voor Lieke van Lexmond extra aantrekkelijk. Haar personage Charlie is namelijk in de serie vertrokken naar Curaçao. Zolang Lieke haar draaidagen op dat zonnige eiland mag maken, mogen de producenten haar altijd bellen, zegt ze. Ook het feit dat er op dit moment veel oud-acteurs terugkeren, of hengelen naar een comeback speelt natuurlijk mee. We weten zeker dat Lieke, net als toen, weer een kijkcijferhit kan worden voor de soapserie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening