Lieke van Lexmond staat open voor GTST-terugkeer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lieke van Lexmond is klaar om haar comeback te maken als Charlie. De actrice, die tien jaar lang de rol van Charlie Fischer vertolkte, stopte in 2012. Tegenover Froukje de Both geeft ze toe dat het ook bij haar weer begint te kriebelen…

Lieke van Lexmond begon haar acteercarrière als soapie. In 1998 debuteerde de toen piepjonge Lieke in Goudkust. In 2003 mocht ze bij Goede Tijden, Slechte Tijden aan de slag. Daar zagen we haar opgroeien voor de camera. Haar personage Charlie groeide mee: van opstandige losbol die elke week met een andere man het bed in dook naar reislustige familievrouw. Zo zou je Lieke, inmiddels zelf moeder van twee, nu ook kunnen omschrijven. Geen wonder dat ze openstaat voor een comeback…

Keert Lieke terug als Charlie?

Aan tafel bij Goede Tijden, Zomer Tijden van Froukje de Both zegt Lieke van Lexmond dat ze eigenlijk nog niet klaar is met de rol van Charlie Fischer. Ze stopte in 2012, maar een comeback zit er volgens haar nog steeds in. Zo onthult Lieke zelfs dat ze de afgelopen jaren meerdere keren benaderd is voor een terugkeer. Steeds ‘voelde ze het niet, was het er niet of kon het niet’. Pas nu lijkt de actrice, die inmiddels ook al vele jaren presentatiewerk doet, er weer helemaal klaar voor.

Lieke van Lexmond wil naar Curaçao

Een comeback is voor Lieke van Lexmond extra aantrekkelijk. Haar personage Charlie is namelijk in de serie vertrokken naar Curaçao. Zolang Lieke haar draaidagen op dat zonnige eiland mag maken, mogen de producenten haar altijd bellen, zegt ze. Ook het feit dat er op dit moment veel oud-acteurs terugkeren, of hengelen naar een comeback speelt natuurlijk mee. We weten zeker dat Lieke, net als toen, weer een kijkcijferhit kan worden voor de soapserie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.

Gerelateerde berichten