Lesley (23) zorgt voor eerste heftige beelden Ex On The Beach

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

MTV’s Ex On The Beach is begonnen aan alweer het zevende seizoen. Na de eerste aflevering kunnen we concluderen dat de realityshow, waarin acht singles op een hete bestemming met hun exen geconfronteerd worden, een aantal heftige weken tegemoet gaat! Dit jaar zijn de singles op het Spaanse eiland Tenerife. Zodra de losgeslagen exen één voor één langskomen loopt het meteen helemaal uit de hand. Perfect showtje om je weekend mee af te sluiten dus!

Heftigste seizoen EOTB ooit

In de eerste aflevering van het seizoen betrekken de acht vrijgezelle deelnemers hun luxe villa op Tenerife. In de intro van de aflevering krijg je alvast een voorproefje van de ruzies, dampende scenes en knokpartijen die je te wachten staan. Deelnemers Lesley (23) en Keanu (22) bijten het spits af met een spannende massagedate. Lesley neemt geen blad voor haar mond, maar Keanu lijkt hier totaal geen problemen mee te hebben. De eerste date van de twee eindigt voor EOTB begrippen nog netjes. Ook deelnemers Shani (23) en Dusty (23) kunnen niet van elkaar af blijven tijdens hun jacuzzidate.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De coole misdaadserie ‘The Serpent’ bevat Nederlander

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Handen boven de lakens

Dat Lesley en Keanu niet van elkaar af kunnen blijven werd tijdens de massagedate al duidelijk. Hun eerste dagje EOTB wordt meteen een latertje. De twee kunnen na een paar drankjes niet meer van elkaar afblijven en eindigen samen tussen de lakens. Als kers op de taart eindigt de aflevering met de entree van de ex van Keanu. Er is meteen ruzie in de tent en de drankjes vliegen letterlijk om je oren!

De vrouwelijke deelnemers Ex On The Beach

Benieuwd welke singles het aandurven om een paar weken te spenderen in een villa vol exen? Dit zijn de dames van Ex On The Beach.

Jørney (24)
De blondine noemt zichzelf de perfecte kandidaat, “wacht maar en ik laat je zien wat ik kan doen met 10 mannen op 1 eiland.”

Ex On the Beach Double Dutch Jørney

Lesley (23)
Deze deelneemster neemt geen blad voor haar mond en komt puur voor de sensatie, ze noemt zichzelf de mannenverslinder en gaat zonder gevoel te werk. Zou Lesley alle records van Ex On The Beach gaan verbreken?

Ex On The Beach Double Dutch Lesley

Gloria (20)
In elk seizoen van EOTB zit minimaal één sensatiemaker. Dit seizoen zegt Gloria gegarandeerd voor de meeste drama te gaan zorgen. “I am the bad bitch. Eerlijk gezegd: everybody calls me ‘The Crazy Bitch’.”

Ex On The Beach Double Dutch Gloria

Shani (23)
Ook deze blondine is niet op haar mondje gevallen. Deze jaloerse dame bijt van zich af en zorgt dit seizoen voor de meest spraakmakende ruzies. “Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!”

Ex On The Beach Double Dutch Shani

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.