Kijk de Netflix trailer van Love, Death & Robots seizoen 2

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In 2019 was de serie een instant hit op Netlfix en nu keert het terug met een tweede seizoen. Love, Death & Robots is een anthologieserie waarin vaak de grimmige, donkere kant van de toekomst wordt belicht. Denk Black Mirror, maar dan met animatie.

Met korte, makkelijk te verteren afleveringen was de animatieserie Love, Death & Robots meteen een groot succes. Een animatieserie voor volwassenen, waarbij elke aflevering eigenlijk een kort film is. Fans van de serie Black Mirror zullen zich ook zeker aangetrokken voelen tot deze Netflix Original. De serie heeft alles wat je zoekt. Van een toffe stijl, tot brute actie en stoere scenes. Love, Death & Robots is de serie die je gezien moet hebben!

Lees ook: Netflix komt met trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy

De makers van Love, Death & Robots op Netlfix

De serie is een anologieserie, wat betekent dat alle afleveringen losse verhalen zijn, die misschien qua thema wel bij elkaar horen, maar compleet los van elkaar staan qua verhaal. Love, Death & Robots bestaat uit geanimeerde korte films met genres als science fiction, komedie, fantasy en horror. De makers van de serie zijn erg bekend met duistere en absurde verhalen. De serie ligt namelijk in de handen van regisseurs David Fincher, die onder andere Fight Club heeft geregisseerd, en Tim Miller, de maker van Deadpool. De twee hebben dus wel enige ervaring met verhalen die niet erg bruut en duister zijn. Fincher en Miller hebben de leiding over achttien animatieteams die elk een aflevering van de serie hebben gemaakt. Elke aflevering heeft dus ook een andere artstyle en manier van animeren.

De trailer voor seizoen 2

Als je een voorproefje wilt van hoe de serie er uit ziet, kijk dan snel onderstaande trailer. Netlfix heeft onlangs de trailer van de serie vrijgegeven en die maakte al een hoop los bij fans. Sinds 14 Mei staat Love, Death & Robots op de streamingsite, dus je hebt weer een hoop nieuwe afleveringen om je weekenden mee te vullen de komende weken.  In de trailer komen al veel vreemde, gewelddadige of ronduit bizarre dingen voorbij, van naakte reuzen tot wilde robots. Ga er dus maar eens goed voor zitten. Want deze serie spat straks van je scherm af.

Seizoen 3 van Love, Death & Robots op komst

Er is nog meer goed nieuws! Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er een nieuw seizoen komt van de grimmige animatieserie in 2022. Dat betekent dus dat fans na seizoen 2 niet opnieuw twee jaar hoeven te wachten op meer futuristische avonturen. Nog een klein jaartje en dan komen de teams van Miller en Fincher weer met een nieuw seizoen aanzetten. Waar seizoen 3 over gaat en wanneer het precies uitkomt dat is nog niet bekend, maar verwacht de serie rond het begin van de zomer. En tenzij ze hun succes formule verbreken kan je weer een reeks aan gekke, spannende en bizarre korte verhalen verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.