Heerlijk: We kunnen weer Katja Schuurman kijken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is Bevrijdingsdag: één van de vrolijkste dagen van het jaar. Zonder feestjes en festivals moeten we ons plezier dit jaar echter op tv vinden. Dat gaat vanavond zeker lukken! We kunnen vanaf nu namelijk wekelijks een uur lang ongegeneerd naar een (nog niet zo zwangere) Katja Schuurman kijken.

Katja Schuurman is vanaf 5 mei, Bevrijdingsdag, elke week te zien in het programma Beter Laat Dan Nooit. Hiermee vervangt ze Olcay Gulsen, die het programma hiervoor presenteerde. De groep mannen op leeftijd blijft hetzelfde: Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens zijn ook te zien in het nieuwe seizoen.

Beter Laat Dan Nooit wordt heel warm

Ja, je leest het goed. Mannenzaken weet je nu al te vertellen dat dit een warm seizoen gaat worden. Katja en haar 4 mannen trekken namelijk rond door Midden- en Zuid-Amerika. Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië om precies te zijn.

Hier gaan ze ‘verschillende activiteiten’ ondernemen. Dat betekent natuurlijk vochtige regenwouden, zonovergoten stadjes en bloedhete vlaktes. Stuk voor stuk locaties waar Katja zich op kleedt…

Katja Schuurman of Olcay Gulsen?

Naast de hete outfits van Katja, is er nog iets waar we vanavond achter zullen gaan komen: welke van de twee dames doet het beter, Olcay of Katja? We gaan het zien, elke dinsdag om 20:30 uur op RTL4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Gerelateerde berichten