Johan Derksen in VI Meestervoorspellers: ‘Sylvie is grootste gouddelver ooit!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wilfred, Johan en René geven graag hun ongezouten mening over voetbal en meer. Bij VI Meestervoorspellers gaan ze daar lekker mee door. Maar of ze gelijk hebben? We vrezen dat heel Nederland weer gaat vallen over dit soort uitspraken van Johan Derksen…

Wilfred Genee is een slimme presentator. Hij lobt voorzichtig een voorzetje in de richting van Johan Derksen, die vervolgens uitgebreid zijn mening geeft. Het onderwerp maakt niet uit. Omdat die momentjes vaak veel leuker zijn dan het ‘voetbalpraat’-onderdeel van hun show, zitten de mannen van Veronica Inside prima op hun plek bij VI Meestervoorspellers, een éénmalige show vol met (ongenuanceerde) meningen. Heerlijk!

Lees ook: WOW: Engeltje Sylvie bewijst dat ze ‘good girl’ is geweest

Johan Derksen ergert zich: “Ik vind het geen sport!”

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen zijn voor VI Meestervoorspellers in hun vertrouwde studio gaan zitten om een aantal stellingen over het komende jaar te bespreken. Over precies een jaar wordt er nóg een uitzending gemaakt waarin gekeken wordt of hun ‘voorspellingen’ uitgekomen zijn. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat daar hilarische fragmentjes uitgekomen zijn. Zo gaat hij los op ‘gouddelver’ Sylvie Meis, en vertelt Johan wat hij écht vindt van turner Epke Zonderland. De perfecte manier om het jaar te beginnen! Je kunt de show kijken bij SBS6 op 2 januari, om 20.30.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.